Ελλάδα Επικαιρότητα

Αύξηση Ηλεκτρικών Οχημάτων στην Ελλάδα: Καταγραφή Υποδομών Φόρτισης από το ΔΕΔΔΗΕ

Αύξηση Ηλεκτρικών Οχημάτων στην Ελλάδα

Αύξηση Ηλεκτρικών Οχημάτων στην Ελλάδα: Καταγραφή Υποδομών Φόρτισης από το ΔΕΔΔΗΕ. Ο στόλος των Ηλεκτρικών Οχημάτων στην Ελλάδα αυξάνεται συνεχώς, με αποτέλεσμα να αυξάνεται και το ηλεκτρικό φορτίο που πρέπει να εξυπηρετήσει το σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας. Ο ρόλος του Δικτύου Διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, που διαχειρίζεται ο ΔΕΔΔΗΕ, είναι κρίσιμος σε αυτήν την διαδικασία.

Είναι απαραίτητο να καταγραφούν όλες οι υποδομές φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων, σύμφωνα και με τον νόμο 4710/2020, προκειμένου να εξασφαλιστεί η διαφάνεια και η αμερόληπτη πρόσβαση όλων των χρηστών Ηλεκτρικών Οχημάτων στο Δίκτυο, με υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας και απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών.

Το Δίκτυο Διανομής έχει την επάρκεια να υποστηρίξει τις υποδομές φόρτισης, όπως προβλέπεται από το Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα για το 2030 και τον πιο φιλόδοξο στόχο του Εθνικού Σχεδίου Ηλεκτροκίνησης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, καλείται όλους τους κατόχους υποδομών φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων που δεν έχουν ήδη δηλώσει να προχωρήσουν άμεσα στη δήλωσή τους ή να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών του ΔΕΔΔΗΕ.

Related posts

Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα : Σε 3 χρόνια θα είναι φθηνότερα από τα συμβατικά

Arcadia Spot GZ

Peugeot E-5008: Το Νέο Ηλεκτρικό SUV Που Ανανεώνει την Εμπειρία Οδήγησης

Arcadia Spot GZ

Η Porsche Taycan απέκτησε μεγαλύτερη αυτονομία και σχεδόν 1.000 ίππους

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment