Επικαιρότητα Πολιτικά

Βασικά σημεία από τη συνέντευξή του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο

Βασικά σημεία από τη συνέντευξή του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο στο Action 24 στην εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές»Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές:

Βασικά σημεία από τη συνέντευξή του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο στο Action 24 στην εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές»Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές:
-Όσα στελέχη στις αυτοδιοικητικές εκλογές στηρίζουν πρόσωπα διαφορετικά από αυτά που στηρίζει το κόμμα τους, δεν χαρακτηρίζονται ως αντάρτες. Διότι οι αντάρτες αγωνίζονταν για ιδεώδη. Αυτοί αγωνίζονται για την καρέκλα τους.

-Για εμένα ήταν αναμενόμενο να παραιτηθεί ο κ. Γιαννακούρας από την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και να κατέβει ως υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος στο πλευρό του κ. Τατούλη.

-Όταν τα κόμματα δεν έχουν κώδικα δεοντολογίας και γίνεται αυτή η ανταλλαγή βουλευτών ανάμεσα στα κόμματα στέλνουμε ένα μήνυμα στην ελληνική κοινωνία, ότι όλα αγοράζονται. Άρα τα κόμματα πρέπει να θεσπίσουν δεοντολογικούς και ιδεολογικούς κανόνες, διαφορετικά δεν είναι κόμματα. Είναι σούπερμαρκετ!

-Αν για παράδειγμα κάποιος ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και έλεγε στον Ανδρουλάκη ότι θα στηρίξει τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ, αλλά μετά συντάσσεται με τον κ. Τατούλη, είναι φανερό ότι ένας άνθρωπος σαν αυτόν δεν μπορεί να είναι συνεπής σε τίποτα. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να διαγράφονται από το κόμμα. Αυτή είναι η άποψή μου και θα την υπερασπιστώ στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

-Τα κόμματα χωρίς ενιαίους κανόνες, χωρίς δεοντολογία και ιδεολογία  είναι κενά περιεχομένου.

Related posts

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος : Αυτοί που κατήγγελλαν για μιντιακά συμφέροντα έπιναν ποτό το ίδιο βράδυ με τα συμφέροντα 

Arcadia Spot GZ

Οδυσσέας Κωνσταντινόυπουλος : Η εξεταστική είχε ως στόχο την απόκρυψη της αλήθειας και των ευθυνών του κ. Καραμανλή

Arcadia Spot GZ

Κωνσταντινόπουλος : Tο ΠΑΣΟΚ το θέλω ως κυβερνητική πρόταση και όχι ως «μόνιμη» αντιπολίτευση

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment