Top News Δήμος Β. Κυνουρίας Επικαιρότητα

Ανακαλύπτοντας το παρελθόν | Μέρος 4ο ( Τελευταίο)

Ανακαλύπτοντας το παρελθόν

Ανακαλύπτοντας το παρελθόν | Μέρος 4ο

Διαβάστε το 1ο μέρος εδώ
Διαβάστε το 2ο μέρος εδώ
Διαβάστε το 3ο μέρος εδώ

Σύνοψη των προηγούμενων γεγονότων

Ο Άρης, έχοντας βρει ένα φωτογραφικό άλμπουμ από την παιδική του ηλικία, ανακαλύπτει πως είναι ετεροθαλής αδελφός με τη Σοφία (από τον ίδιο πατέρα). Η Ζωή βρίσκει ένα βραχιόλι στο δωμάτιο της που άνηκε κάποτε στην Άννα. Αυτό το γεγονός δημιούργησε υποψίες στη Σοφία πως η Άννα είναι η μητέρα της Ζωής. Η Ζωή συγχυσμένη από τις υποψίες αυτές, αποπειράθηκε να φύγει από το Άστρος, όταν την σταμάτησε ένας μυστηριώδης Άντρας. Αυτός ο μυστηριώδης Άντρας τους υποσχέθηκε πως θα τους λύσει όλες τις απορίες τους.

Ανακαλύπτοντας το παρελθόν | Μέρος 4ο

Η Έναρξη του συνεδρίου

Αφότου ο Άντρας έπεισε τη Ζωή να μείνει, οδήγησε τους 5 πρωταγωνιστές σε μια αίθουσα ειδικά διαμορφωμένη για το “συνέδριο”.

Μυστηριώδης Άντρας : Καθίστε παρακαλώ. Όπως σας είπα και πριν απόψε θα σας λυθούν όλες σας οι απορίες. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην με διακόψετε όσο περίεργα και αναπάντεχα σας ακουστούν αυτά που θα σας πω. Αρχικά να συστηθώ. Ονομάζομαι Δαμιανός και οργάνωσα αυτό το ‘’συνέδριο’’ για να μπορέσω να γνωρίσω κάποιους από εσάς και κάποιους να σας ξαναδώ έπειτα από τόσα χρόνια.  

Ανακαλύπτοντας το παρελθόν | Μέρος 4ο

Η Άννα ,όταν άκουσε το όνομα του σάστισε και άρχισε να τρέμει, αλλά κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να κρατηθεί ψύχραιμη.

Μυστηριώδης Άντρας : Απ’ ότι έχετε καταλάβει από τα αντικείμενα που άφησα στα δωμάτια σας, υπάρχει ένας συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε όλους σας.

Να ξεκινήσω λέγοντας πως ήμουν παντρεμένος με τη μητέρα του Άρη, αλλά στην πορεία γνώρισα την μητέρα της Σοφίας, ερωτευτήκαμε και έγινε ερωμένη μου. Έτσι προκύπτει το γεγονός πως εσείς οι 2 είστε ετεροθαλή αδέλφια. Όταν η μητέρα του Άρη έμαθε για τη σχέση μου με τη μητέρα της Σοφίας, τότε εξαφανίστηκα τελείως από τις ζωές τους. Από τη μία, Άρη, η μητέρα σου δεν ήθελε να με βλέπει επειδή την απάτησα και από την άλλη, Σοφία, η μητέρα σου δεν ήθελε να με βλέπει επειδή δεν άφησα τη μητέρα του Άρη για εκείνη.

Αυτός που με βοήθησε να εξαφανιστώ ήταν ο αδερφός μου, ο πατέρας σου Λούκας. Αλλά δυστυχώς πέθανε σε ατύχημα πριν γεννηθείς. Όταν γύρισα στο Άστρος, έπειτα από 15 χρόνια περίπου, γνώρισα μια δημοσιογράφο η οποία ήταν στα πρώτα της βήματα. Αγαπηθήκαμε πολύ και στη συνέχεια κάναμε μια κόρη. Αυτές είστε εσείς Άννα και Ζωή. Η Σοφία είχε απόλυτο δίκιο στη θεωρία της. Άννα το ξέρω πόσο δύσκολα πέρασες, γι αυτό κι εγώ προσπάθησα να ψάξω αρκετά να βρω το βραχιόλι και να το ξαναγοράσω και ταυτόχρονα να βρω τους θετούς γονείς της Ζωής.

Ανακαλύπτοντας το παρελθόν | Μέρος 4ο

Άννα : Που ήσουν όλα αυτά τα χρόνια??? Αφού ήσουν ζωντανός, γιατί δεν ήρθες να με βρεις και με άφησες να πιστεύω πως πέθανες???? (είπε κλαίγοντας η Άννα)

Δαμιανός : Άννα το ατύχημα με το πλοίο όντως συνέβη. Το θέμα είναι πως μετά το ατύχημα έπαθα αμνησία και δεν θυμόμουν τίποτα. Μου πήρε 5 χρόνια για να επανέλθει η μνήμη μου.

Θεώρησα πως ήταν πλέον αργά να κάτσω να σε ψάξω, εσένα ή κάποιον από τους 5 σας. Έτσι χρησιμοποίησα την ικανότητα μου να προβλέπω το μέλλον και έχτισα αμύθητη περιουσία. Δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο μέχρι που συνειδητοποίησα πως είμαι άρρωστος. Για την ακρίβεια μου μένουν 3 μήνες ζωής.
Τότε ήταν που συνειδητοποίησα πως όσα λεφτά καταφέρεις και να βγάλεις δεν αντικαθιστούν την οικογένεια. Θεώρησα πως δεν είναι αργά να επανορθώσω και να σας γνωρίσω όλους.

Ένα τέλος με ανάμεικτα συναισθήματα

Αφού άκουσαν με απόλυτη προσοχή όλα αυτά οι 5 πρωταγωνιστές, σάστισαν.

Άρης : Και τώρα που μας τα είπες όλα αυτά, από μας τι περιμένεις??? (είπε νευριασμένος)

Δαμιανός : Δεν ζητάω τίποτα παραπάνω εκτός από συγχώρεση. Το ξέρω πως δεν φέρθηκα σωστά, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να επανορθώσεις. Γι’ αυτό και εγώ θέλω να σας προσκαλέσω να μείνετε σπίτι μου και να περάσουμε μαζί το υπόλοιπο της ζωής μου.

Η Σοφία, ο Άρης, ο Λούκας, η Ζωή και η Άννα αφού συζήτησαν μεταξύ τους, πήραν την απόφαση να τον συγχωρέσουν και να ικανοποιήσουν αυτήν του την επιθυμία. 

3 Μήνες μετά
Ο Δαμιανός έφυγε από τη ζωή και έκανε ισάξιους κληρονόμους τους 5 πρωταγωνιστές. Αυτοί από τη μεριά τους δέθηκαν πάρα πολύ με τον Δαμιανό και ένιωσαν μεγάλο συναισθηματικό κενό όταν έφυγε από την ζωή.
Η Άννα μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη να είναι κοντά στην Ζωή. Η Ζωή αποδέχτηκε την Άννα σαν μητέρα της και συγχώρησε τους θετούς της γονείς, που δεν της είπαν ποτέ την αλήθεια.

Η Σοφία άνοιξε δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα να είναι κοντά με τον αδερφό της, ενώ ο Λούκας συνεχίζει να μένει μόνιμα στην Γερμανία, αλλά πλέον επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα για να βλέπει τη νέα του οικογένεια.

Οι 5 πρωταγωνιστές δώρισαν τη μισή περιουσία που κληρονόμησαν σε ιδρύματα, με στόχο την προστασία των μονογονεϊκών και άπορων οικογενειών.

_____________________ ΤΕΛΟΣ _____________________

Νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι

Ένα νέο προϊόν μυθοπλασίας από την ομάδα του ArcadiaSpot

Διαβάστε όλες τις ιστορίες μας εδώ

#omada_Arcadia_spot

Related posts

Διακήρυξη της πράξης «Προμήθεια λογισμικού για την Ανάπτυξη Εφαρμογών Έξυπνων Πόλεων και Τεχνολογιών για το Διαδίκτυο των Αντικειμένων (IoT) του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας»

Arcadia Spot GZ

Ξεκινάει η υλοποίηση του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την τηλεμετρία και τον έλεγχο διαρροών ύδρευσης των δικτύων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας»

Arcadia Spot GZ

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 του Δήμου Β.Κυνουρίας

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment