Εκδηλώσεις Επικαιρότητα Παιδεία

Βραβείο καλύτερης ετήσιας πτυχιακής εργασίας με έπαθλο δύο φορητούς υπολογιστές

πτυχιακή

Βραβείο καλύτερης ετήσιας πτυχιακής εργασίας θεσπίζεται από το Εργαστήριο Γνώσης και Αβεβαιότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με έπαθλο έως δύο laptop υψηλών επιδόσεων.

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε πως από φέτος και κάθε ακαδημαϊκή χρονιά στο μέλλον θα βραβεύουμε την καλύτερη πτυχιακή εργασία που θα έχει εκπονηθεί σε συνεργασία με το ΓΑΒ LAB – Εργαστήριο Γνώσης και Αβεβαιότητας. Ο τίτλος της καλύτερης πτυχιακής εργασίας της χρονιάς θα συνοδεύεται από ένα έπαθλο και συγκεκριμένα από ένα high-end, σύγχρονο, φορητό υπολογιστή. Η δράση είναι εφικτή μέσα από την υποστήριξη της επιχείρησης StartPC Στούπας Πληροφορική. Σε ειδικές περιπτώσεις, όπως ενδεικτικά όταν η καλύτερη πτυχιακή έχει εκπονηθεί από δύο φοιτήτριες ή όταν υπάρχουν περισσότερες από μία εξαιρετικές πτυχιακές εργασίες, θα απονέμονται δύο βραβεία και θα δίνονται δύο φορητοί υπολογιστές ως έπαθλα.


Στο ΓΑΒ LAB είμαστε περήφανοι για την ποιότητα των πτυχιακών εργασιών που εκπονούνται από τις φοιτήτριες και τους φοιτητές μας. Έχουμε δει τα προηγούμενα χρόνια εργασίες που έφτασαν στο επίπεδο πρωτότυπων επιστημονικών δημοσιεύσεων σε συνέδρια αλλά και σε επιστημονικά περιοδικά, εργασίες που παρουσιάστηκαν σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνο αλλά και στην τηλεόραση, εργασίες που έδωσαν πρακτικές λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα, εργασίες που συνεισέφεραν στην αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων όπως ήταν η πανδημία, εργασίες που έκαναν τη διαδικασία της εκπαίδευσης περισσότερο διαδραστική, αποδοτική και ευχάριστη, εργασίες που αξιοποίησαν την τεχνολογία για να υποστηρίξουν άτομα με ειδικές ανάγκες και δεξιότητες κλπ.

Related posts

Διακοπή νερού στην 11ου Συντάγματος στις 29/04/2024

Arcadia Spot NG

Ευχές από τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Τρίπολης

Arcadia Spot NG

Πρόγραμμα Λειτουργιών Μ. Εβδομάδας στο Μητροπολιτικό Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου

Arcadia Spot NG

Leave a Comment