Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Ηλικιωμένος στην Χαλκιδική πυροβόλησε τρεις έφηβους

karampina

Ηλικιωμένος στην Χαλκιδική πυροβόλησε τρεις έφηβους μετά από λογομαχία, το βράδυ της Πέμπτης στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τρεις ανήλικους, ηλικίας 17,17 και 15 ετών ο 70χρονος στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής. Το περιστατικό συνέβη στις 11:20 το βράδυ της Πέμπτης, όταν προηγήθηκε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον φερόμενο ως δράστη και τους τρεις νεαρούς.

Ο ένας από τους τέσσερις έφηβους μεταφέρθηκε στην Παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου και πλέον βρίσκεται εκτός κινδύνου. Άλλοι δύο από τους έφηβους νοσηλεύτηκαν προσωρινά στο ΑΧΕΠΑ και πήραν εξιτήριο.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 11:20 το βράδυ της Πέμπτης στη Χαλκιδική. Προηγήθηκε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον ηλικιωμένο και στους τρεις νεαρούς που έπαιζαν κοντά στην οικία του. Έπειτα πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πυροβόλησε προς το μέρος τους.

Οι τρεις έφηβοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα Νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και “Παπαγεωργίου” της Θεσσαλονίκης. Οι δύο έχουν πάρει εξιτήριο ενώ ο τρίτος παραμένει νοσηλευόμενος προληπτικά.

Από την έρευνα προέκυψε πως ο 70χρονος δεν διαθέτει την απαιτούμενη άδεια για το κυνηγετικό όπλο.

Το όπλο κατασχέθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου ενώ η ίδια υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής έχει αναλάβει και την προανάκριση.

Ο άντρας που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, συνελήφθη και μένει να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Related posts

Τραγωδία στη Γλυφάδα: Ποιος ήταν ο δράστης

Arcadia Spot GZ

Χαλκιδική : Φωτιά σε μονοκατοικία

Arcadia Spot KP

Αχαΐα : Τραυματίστηκε άνδρας από πυροβολισμούς που εμπλέκεται με ναρκωτικά

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment