Επικαιρότητα Πολιτικά

Β.Γιαννακούρας: «Τόσο πολύ αγαπάει την Πελοπόννησο ο κ. Μητσοτάκης»;

giannakouras

Β.Γιαννακούρας: «Τόσο πολύ αγαπάει την Πελοπόννησο ο κ. Μητσοτάκης»;

Αγαπητοί μου συμπατριώτες, με αφορμή την κάθοδο Μητσοτάκη-Σαμαρά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και συγκεκριμένα στην Μεσσήνη για την παρουσίαση του εκλεκτού υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας, θέλω να θέσω προς προβληματισμό κάποιες σκέψεις, που με κάνουν και εμένα να αντιδρώ, αφού βλέπω ότι παίζονται παιχνίδια στις πλάτες των κατοίκων του όμορφου τόπου της Πελοποννήσου, προς εξυπηρέτηση συμφερόντων.

Όλοι θυμόμαστε τις απανωτές επισκέψεις του κ. Μητσοτάκη το 2019 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για να επιβάλλει τον εκλεκτό του κ. Νίκα.

Κάτι που δεν είχε συμβεί σε καμία άλλη Περιφέρεια της χώρας.

Τόσο λοιπόν ενδιαφέρον έχει ο κ. Μητσοτάκης και τόση αγάπη για την Πελοπόννησο; Τι τον συνδέει με τον τόπο μας; Τόσο «μέλι» έχει η Περιφέρεια μας;

Και τώρα,  τι είναι άραγε αυτό που τον έκανε να αλλάξει την τότε επιλογή του;

Ήταν λάθος επιλογή ο κ. Νίκας;

Και αν ναι, τότε ο κ. Μητσοτάκης οφείλει μία μεγάλη συγγνώμη στον Πελοποννησιακό Λαό, τον οποίο ανάγκασε να έχει για 4 χρόνια έναν αποτυχημένο Περιφερειάρχη.

Γιατί λοιπόν τον συγχαίρει  για το έργο του και δεν λέει ξεκάθαρα ποιος είναι ο λόγος της αντικατάστασής του;  Ο κ.Νίκας δεν χόρεψε ζεϊμπέικο…

Η μία στάση αναιρεί την άλλη και αφήνει  να εννοηθεί πως θέλει να  χρυσώσει το χάπι τόσο του κ. Νίκα, όσο και του Πελοποννησιακού λαού.

Αν λοιπόν απέτυχε η Περιφερειακή αρχή Νίκα, γιατί όλοι οι συνεργάτες του, πλην του ιδίου, είναι υποψήφιοι με τον νέο εκλεκτό της Νέας Δημοκρατίας;

Μήπως τελικά παίζονται συμφέροντα και ο κ. Νίκας χάλαγε , λέω τώρα εγώ, τη «μανέστρα» και κάπου πήγε κόντρα σε αυτά τα συμφέροντα που θέλουν να διοικήσουν την Περιφέρεια Πελοποννήσου;

Τι είναι άραγε ο νέος υποψήφιος, που τον παρουσιάζουν «ως Μεσσία»;  Τι παραπάνω κομίζει ο κ. Πτωχός, που δεν γνωρίζει την Περιφέρεια μας, γιατί δεν κατοικεί εδώ και δεν ξέρει τα προβλήματά της. Πότε άραγε ασχολήθηκε με αυτά και πως έρχεται να διοικήσει τους ανθρώπους της Πελοποννήσου, που αν ρωτήσεις 100, οι 99,5 αγνοούσαν και την ύπαρξή του.

Τι συμβαίνει λοιπόν, γιατί γίνονται όλα αυτά;

Τα θέτω όλα αυτά για να προβληματιστούμε όλοι μας και ας μην θεωρήσουμε πως επειδή είναι κυβερνών κόμμα η Νέα Δημοκρατία έχει το αλάθητο και οι επιλογές της πρέπει να γίνονται αποδεκτές χωρίς κριτική ματιά.

Οι προβληματισμοί μου, αγαπητοί συμπατριώτες, πηγάζουν από την διαχρονική μου αγάπη για τον τόπο μας, τον οποίο θέλω να βλέπω να προοδεύει και να πηγαίνει μπροστά και όχι να γίνεται βορά των συμφερόντων είτε κομματικών είτε οικονομικών.

Βαγγέλης Γιαννακούρας

Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

τέως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας

Related posts

Πτωχός: «Τα αγροτικά ζητήματα αφορούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία»

Arcadia Spot NG

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: 4 Συλλήψεις για κλοπή

Arcadia Spot NG

40 Συλλήψεις και 62 προσαγωγές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Arcadia Spot NG

Leave a Comment