Δήμος Β. Κυνουρίας Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

Η δεύτερη μουσική εκδήλωση του Estella Festival στον Άγιο Ανδρέα

Estella_2023_Prodromou_poster_web

Η δεύτερη μουσική εκδήλωση του Estella Festival στο γραφικό λιμανάκι του Αγίου Ανδρέα δίπλα στα λείψανα της αρχαίας πόλης Ανθήνης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 06 Αυγούστου στις 21:30.

Ο Βασίλης Προδρόμου θα μας ταξιδέψει με την παραμυθένια του μουσική με “όπλα” τις κιθάρες του και τον μπαγλαμά του. Λέει ΟΧΙ σε κάθε είδους πόλεμο και ΝΑΙ σε κάθε είδους Άνοιξη.

Θα ακούσουμε ιστορίες με υπαρξιακές ανησυχίες, τραγούδια για τον έρωτα, τη μνήμη, παραμύθια που αφορούν το “για πάντα”, το “ποτέ” ή το “ποτέ ξανά”.
Όλα αυτά με την διάθεση “κάθε τι δικό του, λάθος και σωστό του να το παραδεχτεί” όπως λέει και το τραγούδι από τον πρώτο του δίσκο (Η ζωή ξεκινάει από τώρα) με τίτλο “Στον πρόποδα του κόσμου”.

Το άλμπουμ «Η ζωή ξεκινάει από τώρα» είναι η πρώτη του προσωπική δισκογραφική παρουσία και περιλαμβάνει συνθέσεις δικές του και των: Τάκη Μπουρμά, Δημήτρη Σίντου, Dasho Kurti και στίχους του ίδιου, καθώς και των: Τάκη Μπουρμά, Κων/νου Πλούσιου, Κικής Πέιου, Βάνας Μάη.

Σημαντική η συμμετοχή της Σοφίας Κουρτίδου με τη χαρακτηριστική ερμηνευτική της παρουσία.
Συνοδοιπόροι του κάτω αλλά και πίσω από τη σκηνή:

Δημήτρης Γιάλας – ήχοι, Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου – φώτα, Πάνος Τσίρος – video προβολές, Ματίνα Μέγκλα/ Βασίλης Μάγκος – αισθητική/ σκηνική επιμέλεια και Βερόνικα Πάνκο – φωτογραφία αφίσας

Estella_2023_Prodromou_poster_web

Related posts

Διακήρυξη της πράξης «Προμήθεια λογισμικού για την Ανάπτυξη Εφαρμογών Έξυπνων Πόλεων και Τεχνολογιών για το Διαδίκτυο των Αντικειμένων (IoT) του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας»

Arcadia Spot GZ

Ξεκινάει η υλοποίηση του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την τηλεμετρία και τον έλεγχο διαρροών ύδρευσης των δικτύων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας»

Arcadia Spot GZ

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 του Δήμου Β.Κυνουρίας

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment