Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα Περιφέρεια

Υπογράφηκε από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα η σύμβαση για το γήπεδο των Φιλικών, στην Τρίπολη

Στην υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης με αντικείμενο την προμήθεια και τοποθέτηση χλοοτάπητα στο γήπεδο “Αναστάσιος Μουκάκης”, της περιοχής Φιλικών, του Δήμου Τρίπολης, προέβη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, χθες Παρασκευή 10 Μαρτίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην αρκαδική πρωτεύουσα.

Το προϋπολογισμού 205.000 ευρώ έργο “είναι σημαντικό για την αθλούμενη νεολαία της Τρίπολης” τόνισε ο περιφερειάρχης, παρουσία του δημάρχου της αρκαδικής πρωτεύουσας Κώστα Τζιούμη και του προέδρου της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας Σταυρου Γεωργόπουλου, τους οποίους και ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους.

Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας -παρόντων επίσης των αντιπεριφερειαρχών Μανώλη Σκαντζού και Αθλητισμού και Ενέργειας Γιώργου Οικονόμου- επισήμανε ότι η Περιφέρεια επιδιώκει να αναβαθμίσει τις αθλητικές υποδομές, μέσα από την επισκευή ή και την εκ βάθρων κατασκευή πολλών αθλητικών χώρων, σε όλες τις Π.Ε., με πίστωση πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Παράλληλα, τόνισε ότι η Περιφέρεια έχει διαθέσει 40 απινιδιωτές στα γήπεδα των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων, εξέφρασε δε ικανοποίηση για το αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ Αρκαδίας που κατασκευάζει η Περιφέρεια στη Νεστάνη, το οποίο -όπως είπε- σύντομα ολοκληρώνεται και θα εγκαινιαστεί.

Υπογράμμισε ωστόσο ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου υπάρχει έλλειψη ποιοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων διεθνών προδιαγραφών, καλώντας την πολιτεία να συνδράμει προς την κατεύθυνση αυτή.

Από την πλευρά τους, τόσο ο δήμαρχος Τρίπολης Κ. Τζιούμης, όσο και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Στ. Γεωργόπουλος, επισήμαναν την σημασία σύγχρονων αθλητικών υποδομών, εκφράζοντας ευχαριστίες προς την Περιφέρεια για τη συνδρομή της στο θέμα αυτό.

Related posts

«Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση»: WORKSHOP στις 24/04/2024

Arcadia Spot NG

ΤΕΕ: εκδήλωση για τον Πρωτοβάθμιο Προσεισμικό Έλεγχο Κτιρίων

Arcadia Spot NG

Ο Δημήτρης Πτωχός στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Arcadia Spot NG

Leave a Comment