Αθλητικά Δήμος Β. Κυνουρίας

Ντρισμπιώτη και Παπαμιχαήλ νίκησαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, νίκησε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην στο Άστρος Κυνουρίας. Στους άνδρες και συγκεκριμένα στα 35χλμ. τη νίκη πήρε ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ήταν πρωταγωνίστρια σε μία ακόμη διοργάνωση βάδην, αυτή τη φορά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην στο Άστρος Κυνουρίας.

Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο αγώνισμα διένυσε την απόσταση σε 1 ώρα 31.11 σε μια κούρσα όπου ήταν για εκείνη ιδανική ευκαιρία για μια δυνατή προπόνηση.

Η Ντρισμπιώτη έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της τόσο για το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης όσο και για τους Ολυμπιακούς του 2024 και οι αγώνες που συμμετέχει αυτή την εποχή είναι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη διοργάνωση του Αυγούστου.

Το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα κατέλαβε η Κυριακή Φιλτισάκου (ΑΓΣ Ν. Ιωνίας Ανατολή) με 1 ώρα 33.08. Η αθλήτρια έκανε καλό αγώνα και σημείωσε τη δεύτερη επίδοση της καριέρας της. Η Φιλτισάκου διεκδικεί τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει τον Αύγουστο στη Βουδαπέστη.

Την τρίτη θέση στις Γυναίκες και την πρώτη στις Γυναίκες Κ23 κατέλαβε τη Όλγα Φιάσκα (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης). Η αθλήτρια τερμάτισε σε 1.38.14 και πέτυχε το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. Παράλληλα έδειξε μα βρίσκει το ρυθμό της μετά την περσινή περιπέτεια με την υγείας της. Η Χριστίνα Παπαδοπούλου (ΠΓΣ) διένυσε την απόσταση σε 1 ώρα 39.03 και ακολούθησε στην τέταρτη θέση.

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (ΑΟ Μυκόνου) λίγα μόλις 24ωρα αφότου επέστρεψε από την Κολομβία, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής τερμάτισε σε 1 ώρα 28.24 κι έκανε δύο τις νίκες του στη σεζόν, αφού επικράτησε πριν λίγες εβδομάδες και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ. βάδην. Ο αθλητής δεν είχε ως στόχο του το συγκεκριμένο αγώνα, αφού η πρώτη διοργάνωση στην οποία θα κυνηγήσει έναν χρόνο κοντά στις επιδόσεις του είναι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έγινε με δύσκολες συνθήκες, αφού ο δυνατός αέρας ταλαιπώρησε αθλητές και αθλήτριες

πηγή: sport24.gr

Related posts

Διακήρυξη της πράξης «Προμήθεια λογισμικού για την Ανάπτυξη Εφαρμογών Έξυπνων Πόλεων και Τεχνολογιών για το Διαδίκτυο των Αντικειμένων (IoT) του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας»

Arcadia Spot GZ

Ξεκινάει η υλοποίηση του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την τηλεμετρία και τον έλεγχο διαρροών ύδρευσης των δικτύων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας»

Arcadia Spot GZ

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 του Δήμου Β.Κυνουρίας

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment