Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Ο Γιάννης Κατσίρης με την παράταξη του Γιάννη Σμυρνιώτη

Αγαπητοί συμπολίτες,

Με μεγάλη χαρά και πεποίθηση σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου με την παράταξη του Γιάννη Σμυρνιώτη, “Τρίπολη – Ενωμένοι Μπροστά”, στο Δήμο Τρίπολης.

Μετά από πολλές σκέψεις, έχω αποφασίσει να σταθώ στην πλευρά αυτής της δυναμικής παράταξης και να δουλέψω συμβάλλοντας ενεργά στην ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας.

Τα τελευταία σχεδόν δέκα χρόνια ασχολήθηκα ενεργά ως Περιφερειακός Σύμβουλος, Υποψήφιος Βουλευτής και Πολιτευτής με την Νέα Δημοκρατία στην αγαπημένη μας Αρκαδία, γιατί πιστεύω στις αξίες, τις αρχές και τα οράματα της παραδοσιακής αυτής πολιτικής δύναμης κι εργάστηκα με ζήλο για το νομό μας. Ωστόσο, η δουλειά που κάναμε με τον Δήμαρχο Γιάννη Σμυρνιώτη την περίοδο 2011 – 2014 στο Δήμο Τρίπολης κι εγώ τότε, από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου του Συνδέσμου Υδατικών Έρων Μεθυδρίου, η αταλάντευτη πορεία του Γιάννη Σμυρνιώτη και η επαφή με την ομάδα του “Τρίπολη – Ενωμένοι Μπροστά”, με έπεισαν εκ νέου να συνεργαστώ μαζί τους, γιατί πράγματι υπάρχει ανάγκη αλλαγής στο Δήμο Τρίπολης.

Το Γιάννη Σμυρνιώτη, τον γνωρίζουμε όλοι καλά. Πρόκειται για έναν έμπειρο και δραστήριο αυτοδιοικητικό, με επιτυχημένες πρωτοβουλίες και έργο αδιαμφισβήτητο κατά την διάρκεια της δημαρχιακής του θητείας, που κατά κοινή ομολογία αναμόρφωσε ουσιαστικά την πόλη μας και το Δήμο μας.

Συστρατεύομαι προσφέροντας φρέσκες ιδέες και λύσεις σε προβλήματα που μας απασχολούν όλους, όπως η ανεργία, η αειφορία, η ποιότητα ζωής και η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και του τουρισμού.

Είμαι πεπεισμένος ότι η συνεργασία μας θα συνιστά μια δυναμική φωνή στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίπολης. Με συνειδητή δέσμευση και μεγάλη προσήλωση, θα εργαστώ για να πραγματοποιήσουμε τις αλλαγές που απαιτούνται, ώστε να καταστεί η Τρίπολη ακόμα καλύτερη πόλη με υψηλό δείκτη ποιότητας ζωής και ο Δήμος μας πρωτοπόρος στην απορρόφηση κοινοτικών και εθνικών πόρων για την ευημερία όλων .

Σας προσκαλώ να σταθείτε στο πλευρό μας, να υποστηρίξετε την υποψηφιότητά μου και την παράταξη μας “Τρίπολη – Ενωμένοι Μπροστά”, ώστε να εκλέξουμε τον Γιάννη Σμυρνιώτη δήμαρχο και να συμμετάσχουμε ενεργά στην ανάπτυξη της Τρίπολης και των χωριών μας.

Η υποστήριξή σας είναι απαραίτητη για να επιτύχουμε τους στόχους μας και να σφυρηλατήσουμε ένα ισχυρό και σύγχρονο Δήμο Τρίπολης.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας κι ευελπιστώ στην υποστήριξή σας!

Related posts

Κυριακή του Πάσχα στην Τρίπολη: Εκδηλώσεις

Arcadia Spot NG

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης

Arcadia Spot NG

Εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης για το Μ. Σάββατο

Arcadia Spot NG

Leave a Comment