Δήμος ΤρίποληςΕκδηλώσειςΕπικαιρότητα

Κώστας Τζιούμης: «Αναβιώσαμε μετά από 13 χρόνια το Ροκ Φεστιβάλ της Τρίπολης»

Στις εκδηλώσεις του 8ου Tripolis Rock Festival παρευρέθηκε, την Κυριακή (30/7/2023) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.

Αρχικά, υπογράμμισε ότι το φεστιβάλ αναβίωσε φέτος, ύστερα από 13 ολόκληρα χρόνια, με συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα.

Στη συνέχεια, ο κ. Τζιούμης είπε: «Ήταν μια ιδέα της εκπομπής TimeMachine της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης και του Μιχάλη Λαγοπάτη και εμείς αμέσως ανταποκριθήκαμε. Ελπίζω να συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια.

Η συμμετοχή και τις δύο ημέρες ήταν αρκετή, αφού αφορά ένα μεγάλο κομμάτι της νεολαίας της περιοχής μας.

Επιπλέον, είναι ένας τρόπος να επισκεφθούν την πόλη μας άνθρωποι που ακούνε Ροκ μουσική».

Δείτε φωτογραφίες εδώ

https://www.facebook.com/watch/tripoliavrio/?ref=embed_video

Related posts

Κώστας Τζιούμης: «Κάναμε ό,τι μας ζητήθηκε για την πυρασφάλεια στο Άλσος Αγίου Γεωργίου – Η απόφαση να μη δοθεί η εξαίρεση είναι ακατανόητη»

Arcadia Spot NG

Αλλαγή χώρου θεατρικής παράστασης

Arcadia Spot NG

«Ο Δήμος Τρίπολης καλεί τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα να συμμετάσχουν στον EU Agri-Hackathon 2026»

Arcadia Spot NG
Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.