Ελλάδα Επικαιρότητα

Γιάννης Οικονόμου : Η Αστυνομία έτρεξε να βοηθήσει την 16χρονη

Γιάννη Οικονόμου

Γιάννης Οικονόμου : Η Αστυνομία έτρεξε να βοηθήσει την 16χρονη. Το πρωί της Τρίτης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, παρείχε δηλώσεις σχετικά με το περιστατικό με τη 16χρονη που τραυματίστηκε στο Νέο Ηράκλειο το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ανέφερε ότι όλα πρέπει να πηγαίνουν καλά με την υγεία της 16χρονης και δήλωσε ότι, με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία, πιθανότατα εμπλέκεται στα επεισόδια που προηγήθηκαν του τραυματισμού της.

Επιπλέον, δήλωσε ότι οι αστυνομικοί δεν ήταν υπεύθυνοι για τον τραυματισμό της 16χρονης και ότι οι αστυνομικοί έχουν καταθέσει κατά της προστριβής τους στο συμβάν. Ανέφερε επίσης ότι η αστυνομία παρείχε βοήθεια μετά τον τραυματισμό της κοπέλας.

Ο κ. Οικονόμου επισήμανε ότι το ζήτημα δεν περιορίζεται μόνο στην αστυνόμευση, αλλά απαιτεί προσπάθειες από την οικογένεια, την κοινωνία και την εκπαίδευση για την αντιμετώπιση της βίας μεταξύ ανηλίκων.

Σχετικά με την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, αναφέρθηκε στην αύξηση του αστυνομικού προσωπικού και την οργάνωση των αστυνομικών υπηρεσιών.

Τέλος, ο υπουργός αναφέρθηκε στην προετοιμασία για τυχόν νέα προσφυγική κρίση και την προστασία από την είσοδο ακραίων στοιχείων, τονίζοντας ότι υπάρχει ετοιμότητα και συνεργασία με τις κοινότητες.

Διαβάστε το άρθρο σχετικά με τη 16χρονη ΕΔΩ

Related posts

Σύσκεψη υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την αντιμετώπιση της βίας ανηλίκων

Arcadia Spot GZ

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη έδωσε το παρόν στην τελετή αποφοίτησης 22 αστυνομικών

Arcadia Spot GZ

Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης-Νέος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ο Γιάννης Οικονόμου

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment