Δήμος Μεγαλόπολης Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

Δήμος Μεγαλόπολης: Συναυλία με τους Γιώργο Σαρρή και Λουκία Βαλάση

Δήμος Μεγαλόπολης: Συναυλία με τους Γιώργο Σαρρή και Λουκία Βαλάση την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023 στην Κεντρική Πλατεία Μεγαλόπολης

Ο Δήμος Μεγαλόπολης και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση σας προσκαλούν στη συναυλία με τους Γιώργο Σαρρή από τους ΖΙΓΚ ΖΑΓΚ και τη Λουκία Βαλάση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023, στην Κεντρική Πλατεία Μεγαλόπολης, στις 21:00.

Ο Γιώργος Σαρρής είναι ένας από τους ιδρυτές των ΖΙΓΚ ΖΑΓΚ και κεντρικός τραγουδιστής και δημιουργός των μεγάλων επιτυχιών του θρυλικού συγκροτήματος (Νάι, Νάι, Φύσηξε έρωτας, Αγάπη του καλοκαιριού, Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω, Απολύομαι, Αίνιγμα, κλπ.). Έχει κυκλοφορήσει 15 δίσκους, από τους οποίους 6 έχουν γίνει χρυσοί και 5 πλατινένιοι, έχει πραγματοποιήσει χιλιάδες εμφανίσεις στην Ελλάδα και έχει πραγματοποιήσει πολλές περιοδείες στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Αμερικής και της Αυστραλίας. Ως δημιουργός, έχει επίσης συνεργαστεί και έχει γράψει τραγούδια για καλλιτέχνες όπως η Γλυκερία και ο Γιώργος Νταλάρας. Τα τραγούδια του συχνά χαρακτηρίζονται από την κοινωνική και πολιτική του προοπτική, καθιστώντας τον Γιώργο Σαρρή έναν ταλαντούχο και ώριμο δημιουργό.

Η Λουκία Βαλάση είναι μια νέα ανερχόμενη τραγουδίστρια, δεξιοτέχνης μουσικός και τραγουδοποιός, που εντυπωσιάζει τόσο με την εκφραστική ερμηνεία της όσο και με το σολιστικό της παίξιμο στο σαντούρι. Έχει συνεργαστεί επίσης με αξιόλογους τραγουδιστές και συνθέτες όπως ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία, ο Πέτρος Γαϊτάνος, η Γιώτα Νέγκα, ο Χρήστος Παπαδόπουλος από τα “Παιδιά της Πάτρας” και άλλους. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο “Ας Μην Ξημερώσει Ποτέ”. Και τα δύο τραγούδια, το “Ας Μην Ξημερώσει Ποτέ” και το “Λευκό Πανί”, φέρουν την υπογραφή του Γιώργου Σαρρή.

Οι δύο καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει επιτυχίες του συνθέτη, θα παρουσιάσουν το νέο τους ντουέτο με τίτλο “Λευκό Πανί”, καθώς και ελληνικά “διαμάντια” μεγάλων συνθετών και τραγούδια με αναφορά στην άνοιξη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Related posts

Στην Τρίπολη οι Johnny Vavouras & The Cadillacs

Arcadia Spot GZ

Συναυλία στην πλατεία Άρεως για την υποδοχή του νέου έτους

Arcadia Spot GZ

Συναυλία από το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment