Διεθνή Επικαιρότητα

Διάσωση Ναυαγού στις Μπαχάμες

Διάσωση Ναυαγού στις Μπαχάμες

Διάσωση Ναυαγού στις Μπαχάμες. Σε μια διάσωση περιπέτειας, ένας άνδρας που βρέθηκε παγιδευμένος σε ένα ακατοίκητο νησί για τρεις μέρες μετά από τη βλάβη του ιστιοφόρου του στις Μπαχάμες, διασώθηκε από το Λιμενικό.

Το πλήρωμα του Coast Guard Cutter Paul Clark εντόπισε τον άνδρα να εκτοξεύει σήματα από το κατεστραμμένο σκάφος του την Παρασκευή κοντά στο Cay Sal, ένα μικρό νησί ανάμεσα στη Φλόριντα, την Κούβα και τις Μπαχάμες, σύμφωνα με τη ναυτική υπηρεσία.

Ένα αεροσκάφος HC-144 Ocean Sentry του αεροπορικού σταθμού της ακτοφυλακής στο Μαϊάμι έστειλε προμήθειες, συμπεριλαμβανομένων τροφίμων, νερού και ασύρματου, για να βοηθήσει στην ανάκτηση της επικοινωνίας.

Ο άνδρας ενημέρωσε το πλήρωμα ότι είχε μείνει αποκλεισμένος για τρεις ημέρες μετά τη βλάβη του σκάφους του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, σύμφωνα με την ανακοίνωση της υπηρεσίας.

Αργότερα, το σκάφος της ακτοφυλακής τον παρέλαβε και τον μετέφερε στη Βασιλική Δύναμη Άμυνας στις Μπαχάμες σε καλή κατάσταση υγείας.

Παρά το γεγονός ότι το όνομα του διασωθέντος δεν ανακοινώθηκε, περιγράφεται ως ένας 64χρονος πολίτης από τις Μπαχάμες.

Οι αρχές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επιτυχή διάσωση και υπογράμμισαν τη σημασία της εφοδιασμένης ασφάλειας σε σκάφη. Εάν δεν είχαν παρατηρήσει τα σήματα του, η διάσωση ίσως να μην είχε επιτευχθεί, τόνισαν

Related posts

Επιτυχημένη Διάσωση 73χρονου ψαρά στη Χίο

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment