Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

ΔΙΕΚ ΠΓΝ Τρίπολης και Συμβουλευτικό Κέντρο Τρίπολης: «Ο ρόλος των επαγγελματιών υγείας στην πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών»

ΔΙΕΚ ΠΓΝ Τρίπολης και Συμβουλευτικό Κέντρο Τρίπολης: «Ο ρόλος των επαγγελματιών υγείας στην πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών»

ΔΙΕΚ ΠΓΝ Τρίπολης και Συμβουλευτικό Κέντρο Τρίπολης: «Ο ρόλος των επαγγελματιών υγείας στην πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών». Το ΔΙΕΚ Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, διοργανώνει σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Τρίπολης, του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ), τη Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 11:30 π.μ, στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Τρίπολης , δράση κοινωνικής εξωστρέφειας με θέμα « Ο ρόλος των επαγγελματιών υγείας στην πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η έγκυρη ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας για την ορθή διαχείριση περιστατικών έμφυλης βίας, όταν αυτά προσέρχονται στο νοσοκομείο.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό και ομιλήτριες είναι κύριες Θεοδώρα Τσαούση Ψυχολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου, Αγγελική Χριστοπούλου Κοινωνική Λειτουργός του Συμβουλευτικού Κέντρου και Ελένη Μητροπούλου Νομικός του Συμβουλευτικού Κέντρου.

Η Διευθύντρια ΔΙΕΚ ΠΓΝ Τρίπολης

Δ.Ι.Ε.Κ Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης

Γεωργία Α. Μαργιώλου

Related posts

Εγκαίνια Φυσικού Αερίου στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο: Μεγάλη Ημέρα για το Περιβάλλον και την Οικονομία

Arcadia Spot GZ

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος : Με δύο αναισθησιολόγους το Παναρκαδικό νοσοκομείο κινδυνεύει να μην καλύπτει όλες τις εφημερίες

Arcadia Spot GZ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment