Αθλητικά Επικαιρότητα

Δύο πρωτιές ο Διονυσόπουλος του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στη Μεσσήνη

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου και κας. Σταθούλη, θα ήθελαν να συγχαρούν δημοσίως τον αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης Διονυσόπουλο Αλέξανδρο για την διπλή πρωτιά που κατέλαβε στο πρόσφατο τουρνουά επιπέδων της Μεσσήνης.

Με διπλή επιτυχία ξεκίνησε η φετινή χρονιά για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, αφού ο αθλητής της Αλέξανδρος Διονυσόπουλος δεν αρκέστηκε μόνο στην πρώτη θέση στα μονά ανδρών αλλά κατέκτησε και την πρώτη θέση στα μικτά διπλά. Το συγκεκριμένο τουρνουά διήρκησε σχεδόν τρείς μήνες, από τις αρχές του Οκτώβρη του 2022 και ολοκληρώθηκε στα τέλη του Δεκέμβρη του ίδιου έτους. Στην κατηγορία των μονών ανδρών ο Διονυσόπουλος τερμάτισε στην 1η θέση έχοντας στο σύνολο των 10 αγώνων, όπου έδωσε, 10 νίκες και καμία ήττα, κάνοντας το απόλυτο στην τελική βαθμολογία.

Την ίδια συγκομιδή πόντων είχε και στην κατηγορία μικτά διπλά, όπου και εκεί σε σύνολο 7 αγώνων τερμάτισε, με συναθλήτρια του την Κουτσουμπού, στην 1η θέση της τελικής κατάταξης με 7 νίκες και καμία ήττα. Οι απονομές του εν λόγο τουρνουά έγιναν κατά την διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αντισφαίρισης Μεσσήνης στην αίθουσα εκδηλώσεων “Κουζή”. Την απονομή στον αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης για την διπλή του πρωτιά στο συγκεκριμένο τουρνουά έκανε ο βουλευτής Μεσσηνίας κ. Μίλτος Χρυσομάλλης.

Αυτές οι δύο πρωτιές ήταν και οι τελευταίες αγωνιστικές επιτυχίες του Αλέξανδρου Διονυσόπουλου με τα χρώματα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Ο Μεσσήνιος αθλητής επιστρέφει στην Καλαμάτα, έχοντας ολοκληρώσει τον ακαδημαϊκό κύκλο σπουδών του στην Τρίπολη, παίρνοντας μεταγραφή στον Σύλλογο Αντισφαίρισης Μεσσήνης. Η διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης καθώς και σύσσωμη η προπονητική ομάδα του ομίλου τον ευχαριστούν για την 5ετή προσφορά του και του εύχονται καλή σταδιοδρομία με πολλές – πολλές επιτυχίες σε ότι κάνει στην συνέχεια της ζωής του. Η ΑΕΚ Τρίπολης θα τιμήσει τον αθλητή και Sparing Partner του ομίλου της, Αλέξανδρο Διονυσόπουλο στην εκδήλωση Follow the Stars 2023, η οποία θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες. 

Related posts

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ :Αλλαγή χώρου εκδήλωσης FollowTheStars 2024

Arcadia Spot GZ

Δυο πρωτιές και μια δεύτερη θέση για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο QUEENS TENNIS CLUB

Arcadia Spot GZ

Follow The Stars 2024 από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment