Top News Ελλάδα Επικαιρότητα

Άγιος Παντελεήμονας: Δολοφονήθηκε τρανς χορεύτρια

Σε τρανσέξουαλ χορεύτρια ανήκει η σορός, που εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε διαμέρισμα επί της οδού Φυλής, στον Άγιο Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για άτομο ηλικίας 46 ετών με καταγωγή από την Κούβα πολύ γνωστό στη ΛΟΑΤΚΙ/LGBTQ κοινότητα της Αθήνας και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Αστυνομία ενημέρωσε η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος που την αναζητούσε για το ενοίκιο και βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις καθώς και ιατροδικαστής που διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε πολλές μαχαιριές σχεδόν σε όλο του το σώμα.

Τι εξετάζουν οι αρχές

Η Anna εργαζόταν ως χορεύτρια σε γνωστό κλαμπ ενώ πρόσφατα συμμετείχε και στο Athens Pride που έγινε στην πλατεία Κοτζιά και στη συνέχεια στην παρέλαση μέχρι την πλατεία Συντάγματος.

Η άγρια δολοφονία της τρανς γυναίκας που έχει συγκλονίσει γνωστούς και φίλους, παραμένει για την ώρα ένα μυστήριο με τις πρώτες έρευνες της Αστυνομίας να εστιάζονται στο στενό της περιβάλλον και στα άτομα που επισκέφθηκαν τελευταία το διαμέρισμά της όπου βρέθηκε νεκρή.

Για το λόγο αυτό εξετάζονται και κάμερες ασφαλείας από διπλανά κτίριο προκειμένου να εντοπιστεί κάποια κίνηση ενώ θα κληθούν να καταθέσουν πρόσωπα από το στενό της περιβάλλον.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Πολλαπλές μαχαιριές, οι οποίες παραπέμπουν σε έγκλημα μίσους ή ερωτικό έγκλημα, διαπίστωσε ο ιατροδικαστής νωρίτερα σήμερα κατά την εξέταση της 46χρονης τρανς γυναίκας.

Το θύμα έφερε δύο βαθιά τραύματα σε λαιμό και κεφάλι, καθώς και αρκετά περισσότερα σε διάφορα σημεία του σώματος της, κυρίως επιφανειακά. Ο δράστης φαίνεται ότι την κυνηγούσε και τη μαχαίρωνε, μέχρι που η 46χρονη δεν άντεξε άλλο από τους αφόρητους πόνους και ο δολοφόνος της την πρόλαβε και της κατάφερε τα δύο βαθιά τραύματα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η αιτία θανάτου είναι το αιμορραγικό σοκ, δηλαδή ο οργανισμός υπέστη σοκ από την έντονη απώλεια αίματος. Το σκηνικό που συνάντησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι της 46χρονης Κουβανής, στην οδό Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα, ήταν πάνω-κάτω ξεκάθαρο. Ωστόσο, χρειάζονταν την εκτίμηση του ιατροδικαστή προκειμένου να γνωρίζουν ακριβώς με τι έχουν να κάνουν.

Μεγάλος ο κύκλος των υπόπτων

Ως προς τον κύκλο υπόπτων, αυτός φαίνεται να είναι μεγάλος. Η 46χρονη φαίνεται οτι είχε αρκετούς γνωστούς που πήγαιναν στο σπίτι της συχνά, ενώ έχει διαπιστωθεί πως σε ημερήσια βάση υπήρχαν επαφές με άνδρες. Πιθανόν, εκτιμούν οι αστυνομικοί, η 46χρονη από την Κούβα είχε σεξουαλικές επαφές με τους περισσότερους εξ αυτών και γι’ αυτό τον λόγο έχουν επικεντρωθεί στο να τους εντοπίσουν όλους.

Μέχρι και αυτή την στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες της Athens Voice, δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο που να έχει μπει στο «κάδρο» των υπόπτων. Ωστόσο, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ο δράστης δεν συνάντησε για πρώτη φορά την 46χρονη.

Η ιστορία της διεμφυλικής γυναίκας από την Κούβα είναι ιδιαίτερη, αφού κατάφερε να φύγει από τη χώρα της και να φτάσει στην Ελλάδα πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Εδώ, απέκτησε επαφές με άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, ενώ η επίσημη εργασία της ήταν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας ως χορεύτρια.

Related posts

Σύλληψη 33χρονου για δολοφονία στη Λάρισα: Επιτυχημένη επιχείρηση της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη

Arcadia Spot GZ

Σαν σήμερα 25 Φεβρουαρίου το ματωμένο σκηνικό με το Νίκο Κοεμτζή

Arcadia Spot GZ

Ξανά στον ανακριτή ο 50χρονος κρεοπώλης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment