Top News Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου παράταξης Σμυρνιώτη “Τρίπολη-Ενωμένοι Μπροστά” (Pics)

Σμυρνιώτης-εγκαίνια-εκλογικού-κέντρου

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου παράταξης Σμυρνιώτη πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 22/9/2023. Πιο συγκεκριμένα μεγάλο πλήθος κόσμος μαζεύτηκε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Τρίπολη-Ενωμένοι Μπροστά” καθώς παρέστησαν και σημαντικά πρόσωπα της Αρκαδίας.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν οι: Κώστας Βλάσης Βουλευτής Αρκαδίας για τη Νέα Δημοκρατία, οι αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός και Νικόλαος Λαμπρόπουλος, Ευάγγελος Γιαννακούρας πρώην αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ.α.

Μετά τον αγιασμό τον λόγο πήρε ο επικεφαλής του συνδυασμού “Τρίπολη-Ενωμένοι Μπροστά” Γιάννης Σμυρνιώτης. Αφού ευχαρίστησε από καρδιάς τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους έδωσε σύνθημα-νίκης για νίκη από την πρώτη Κυριακή. Έπειτα έκανε ανασκόπηση των πραγματοποιηθέντων κατά την δική του προηγούμενη θητεία ως δήμαρχος Τρίπολης την περίοδο 2010-2014.

Βολές κατά Κώστα Τζιούμη και της δημοτικής αρχής

Μεγάλο μέρος της ομιλίας του περιείχε βολές για αυτά που πραγματοποίησε ο Κώστας Τζιούμης και η δημοτική αρχή του. Ανέδειξε τα κακώς κείμενα και τις αστοχίες του νυν δημάρχου, κατηγορώντας τον μάλιστα για: Οικειοποίηση έργων άλλων ως δικά του έργα, παύση έργων για λίγες δεκάδες χιλιάδες ευρώ, απευθείας αναθέσεις έργων σε φιλους του. Χαρακτηριστικά ανέφερε για τον κ. Κώστα Τζιούμη: “Δεν κάνει δουλειά παντού, κάνει πασαλείμματα παντού.”.

Τέλος πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού

Related posts

Τζιούμης: «Στόχος μας η Τρίπολη να γίνει κέντρο του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Φωτογραφίας»

Arcadia Spot NG

Μεγάλη Τρίτη στην Τρίπολη: Δείτε τις εκδηλώσεις

Arcadia Spot NG

“Κάψιμο του Ιούδα”: Πού θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση

Arcadia Spot NG

Leave a Comment