Δήμοι Αρκαδίας Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Εγκατάλειψη των χωριών από κ. Σμυρνιώτη σύμφωνα με δημοσίευση στο Facebook του δημάρχου κ. Τζιούμη

Σκληρή απάντηση από τον δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη στον πρώην δήμαρχο Γιάννη Σμυρνιώτη. Η απάντηση αυτή αφορά αντίστοιχη δημοσίευση του κ. Σμυρνιώτη που έκανε σύγκριση του έργου της θητείας της δημοτικής αρχής του κ. Σμυρνιώτη με την το έργο της δημοτικής αρχής του κ. Τζιούμη. Πιο συγκεκριμένα ο δήμαρχος Τρίπολης ανέφερε:

“Κατανοώ την αγωνιώδη προσπάθεια του κ. Σμυρνιώτη να πείσει πρώτα τον εαυτό του και μετά τους δημότες ότι έκανε…μέγα έργο!

Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες του 2014 και του 2019 και σε συνδυασμό με την άρνηση των προέδρων των δημοτικών κοινοτήτων μας να τον ακολουθήσουν στην τρίτη απέλπιδα προσπάθειά του, καταφεύγει σε άρνηση της πραγματικότητας και σε υποτίμηση των δημοτών μας, αφού υποστηρίζει ότι «εμείς τους δουλεύουμε(!) και αυτοί δεν το αντιλαμβάνονται».

Ευτυχώς που τους δείχνει την αλήθεια ο κ. Σμυρνιώτης, οπότε οφείλουν να πιστεύουν σε όσα αυτός ισχυρίζεται και όχι σε όσα οι ίδιοι βλέπουν, ζουν και απολαμβάνουν.

Εμείς συνεχίζουμε απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο μας – κάνουμε δουλειά παντού – και στην πόλη και στα χωριά μας. Το έργο μας είναι ορατό στους πολίτες.

Αυτοί άλλωστε στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα κάνουν τη σύγκριση και θα εκφράσουν την ετυμηγορία τους.

ΥΓ : Κατά τη διάρκεια της θητείας του εγκατέλειψε πλήρως τα χωριά μας και τα επόμενα χρόνια δεν πέρασε ούτε μια φορά από αυτά (εκτός από την προεκλογική περίοδο), ξαφνικά…τα ξαναθυμήθηκε!

Δικαίωμά του, οι πολίτες όμως θυμούνται.”

Related posts

Συνάντηση Δημήτρη Πτωχού και Κώστα Τζιούμη στην Τρίπολη

Arcadia Spot GZ

Εσπερινός μνήμης Αγίου Τρύφωνος στην Τρίπολη (pics)

ArcadiaSpot Team

H DEMO θα παράγει το 30% των ογκολογικών φαρμάκων της Ευρώπης στην Τρίπολη

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment