Ελλάδα Επικαιρότητα Πολιτικά

Εκτάκτως Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Μετά τις Πολεμικές Αντιδράσεις

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ : 12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Εκτάκτως Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Μετά τις Πολεμικές Αντιδράσεις. Σε μια περίοδο εντάσεων που προκάλεσε η κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη να θέσει ερωτήματα στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ταυτότητα, το όνομα και την πολιτική φυσιογνωμία του κόμματος λίγο πριν από το συνέδριο, η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος συνεδριάζει αυτή την ώρα εκτάκτως.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, αναμένεται να συμμετάσχει στις εργασίες μέσω τηλεδιάσκεψης, καθώς βρίσκεται σε επίσκεψη στο Λονδίνο, καλεσμένος του Πανεπιστημίου London School of Economics and Political Science (LSE).

Οι άφιξεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου ξεκίνησαν λίγο πριν τις 12.00. Χθες το απόγευμα, 17 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ζήτησαν άμεση συνεδρίαση του καθοδηγητικού οργάνου του κόμματος. Η κινητοποίηση ακολούθησε έντονες αντιδράσεις, με την Όλγα Γεροβασίλη και τον Χρήστο Σπίρτζη να εκφράζουν αντιρρήσεις σχετικά με το ερωτηματολόγιο, ενώ ο Παναγιώτης Ρήγας κάλεσε τον πρόεδρο του κόμματος να προβεί σε διαβούλευση.

Σε ανάρτησή του, ο Στέφανος Κασσελάκης επεσήμανε ότι “στο ΣΥΡΙΖΑ που οραματίζομαι, ο Πρόεδρος και τα Όργανα πρώτα ακούν τη βάση και μετά λαμβάνουν αποφάσεις, λαμβάνοντας υπόψη την άποψή της”.

Related posts

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ : 12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Arcadia Spot GZ

ΣΥΡΙΖΑ : Γεροβασίλη και Κασσελάκης σε ρήξη για το μέλλον του κόμματος

Arcadia Spot GZ

Εσωτερικές Δυναμικές και Προετοιμασία Εκλογών: Ο ΣΥΡΙΖΑ σε Αναμονή Υποβολής Υποψηφιοτήτων για την Προεδρία

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment