Δήμος Β. Κυνουρίας Επικαιρότητα

Εκτέλεση εργασιών στην περιοχή «ΝΗΣΙ» της Δημοτικής Κοινότητας Παραλίου Άστρους

Εκτέλεση εργασιών στην περιοχή «ΝΗΣΙ» της Δημοτικής Κοινότητας Παραλίου Άστρους

Εκτέλεση εργασιών στην περιοχή «ΝΗΣΙ» της Δημοτικής Κοινότητας Παραλίου Άστρους. Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Κατασκευή υπολειπόμενων ιδιωτικών συνδέσεων αγωγών ακαθάρτων Άστρους, Μελιγούς και Παρ. Άστρους Δήμου Βόρειας Κυνουρίας» λήφθηκε η υπ΄ αριθμ. 30/2024 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας που αφορά στη λήψη προσωρινών μέτρων κυκλοφορίας κατά την εκτέλεση εργασιών στην περιοχή «ΝΗΣΙ» της Δημοτικής Κοινότητας Παραλίου Άστρους».

Κατόπιν των ανωτέρω και με σκοπό την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των κατοίκων καθώς και την ολοκλήρωση των εργασιών, στο συνημμένο σχεδιάγραμμα εμφανίζονται τα προσωρινά μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας για τις εργασίες που θα εκτελεστούν από το Φάρο έως την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου κατά το χρονικό διάστημα από Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024 έως και Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024.

Ιδιαίτερη προσοχή να δοθεί στο γεγονός ότι το τμήμα της οδού «Αγίου Βασιλείου» από το κατάστημα «ΑΡΜΟΝΙΑ» και μέχρι τον ΦΑΡΟ όπως και το τμήμα της οδού «Τιμίου Προδρόμου» από το Νεκροταφείο έως και την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου, θα είναι διπλής κατεύθυνσης κυκλοφορίας, από μονόδρομος που είναι σήμερα.

Εφιστούμε την προσοχή όλων. Θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις σχετικά με τις αλλαγές και τα χρονικά διαστήματα των προσωρινών μέτρων κυκλοφορίας.

Related posts

Παύση των προσωρινών μέτρων ρύθμισης της κυκλοφορίας στην περιοχή «ΝΗΣΙ» της Δημοτικής Κοινότητας Παραλίου Άστρους

Arcadia Spot GZ

Ολοκλήρωση του έργου «Προμήθεια και τοποθέτηση υποθαλάσσιου φωτισμού Λιμένα Παραλίου Άστρους»

Arcadia Spot GZ

Εξιχνίαση τριών περιπτώσεων κλοπών στο Παράλιο Άστρος

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment