Top News Δήμος Β. Κυνουρίας Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

Ενημερωτική εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας με θέμα: «Ενδυναμώνοντας τη Γυναίκα»

Ενημερωτική εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας με θέμα: «Ενδυναμώνοντας τη Γυναίκα»

Ενημερωτική εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας με θέμα: «Ενδυναμώνοντας τη Γυναίκα».

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Γυναίκας, την Παρασκευή 8 Μαρτίου και ώρα 18:00, διοργανώνεται ενημερωτική εκδήλωση στο Ίδρυμα “Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη”, στο Άστρος.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και το Κέντρο Υγείας Άστρους.

Θέμα της εκδήλωσης είναι η ενδυνάμωση της γυναίκας μέσα από τις προκλήσεις της σύγχρονης ζωής και των πολλαπλών ρόλων που καλείται να εκπληρώσει.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κος Παπάνης Ευστράτιος, Μόνιμος Επίκουρος Καθηγητής του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με γνωστικό αντικείμενο Μέθοδοι Εμπειρικής Κοινωνικής Έρευνας, Καθηγητής Ψυχολογίας και συγγραφέας πλήθους επιστημονικών εργασιών καθώς  και βιβλίων αυτογνωσίας. Ο κος Παπάνης υπήρξε ο οραματιστής και ιδρυτικό μέλος της Ακαδημίας Πολιτών, που λειτούργησε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πολιτών τα προηγούμενα χρόνια στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Επίσης κατά την εκδήλωση θα προβληθεί ειδικό αφιέρωμα – βίντεο που δημιούργησε το Κέντρο Υγείας Άστρους για την Ημέρα της Γυναίκας με τη συμμετοχή γυναικών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Related posts

Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Δημητρίου Μάλλιου, για την επέτειο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας

Arcadia Spot GZ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Arcadia Spot GZ

H Ημέρα της γυναίκας

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment