Αστυνομικά Επικαιρότητα

Εξιχνιάστηκαν διαδοχικές υποθέσεις απόπειρας ανθρωποκτονίας

Τέσσερεις συλλήψεις στην Αργολίδα

Εξιχνιάστηκαν διαδοχικές υποθέσεις απόπειρας ανθρωποκτονίας και ληστείας σε Νέα Μάκρη και Σπάτα
Ταυτοποιήθηκαν -2- δράστες, από τους οποίους ο ένας συνελήφθη.

Από το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής εξιχνιάστηκαν διαδοχικές υποθέσεις απόπειρας ανθρωποκτονίας και ληστείας, που διαπράχθηκαν από -2- άτομα, την 10/09/2023 σε Νέα Μάκρη και Σπάτα Αττικής.

Πρόκειται για ημεδαπό και αλλοδαπό, από τους οποίους, ο ημεδαπός συνελήφθη μετά από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στη Νέα Μάκρη.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για – κατά περίπτωση – απόπειρα ανθρωποκτονίας κατ’ εξακολούθηση, απείθεια, ληστεία, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, κατηγορούνται ότι πρώτες πρωινές ώρες της 10/09/2023, χρησιμοποιώντας μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του αλλοδαπού, μετέβησαν σε περιοχή της Νέας Μάκρης, όπου ο ημεδαπός χρησιμοποιώντας πιστόλι πυροβόλησε σε βάρος ατόμου που βρισκόταν στο σημείο χωρίς να τον τραυματίσει.

Ακολούθως, πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας (10/09/2023) χρησιμοποιώντας την ίδια μοτοσικλέτα μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στα Σπάτα Αττικής, όπου με την απειλή πιστολιού εξανάγκασαν το διαχειριστή της επιχείρησης να τους παραδώσει το ποσό των -390- ευρώ.

Related posts

Σύλληψη 48χρονου για ανθρωποκτονία

Arcadia Spot NG

ΑΡΚΑΔΙΑ: Σύλληψη 2 ατόμων για ναρκωτικά

Arcadia Spot NG

Σύλληψη 48χρονου για πορνογραφία ανηλίκων

Arcadia Spot NG

Leave a Comment