Top News Επικαιρότητα

Σοκ με τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη

Σοκ με τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη

Σοκ με τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη τη χώρα που συνέβη στην περιοχή Καλαμαριά. Ένας 38χρονος αστυνομικός σκότωσε την 42χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για περισσότερα από 12 χρόνια και είχαν δύο παιδιά, περίπου 10 και 12 ετών αντίστοιχα.

Το πρωί της τραγικής γεγονότα, ο 38χρονος πήγε τα παιδιά του στο σχολείο, επέστρεψε στο σπίτι όπου κατοικούσε η πρώην σύζυγός του με τα παιδιά και δυστυχώς σκότωσε τη γυναίκα με καραμπίνα, και στη συνέχεια, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Η γειτονιά στην Καλαμαριά έχει συγκλονιστεί από το επεισόδιο. Το ζευγάρι είχε μετακομίσει στο συγκεκριμένο σπίτι πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια, αλλά πρόσφατα χώρισαν. Το διαζύγιο ήταν συναινετικό, και είχαν ήδη ρυθμίσει το πώς θα μοιράζονται τον χρόνο με τα παιδιά. Σοκ με τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη

Πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είχαν υπάρξει παλαιότερα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας ή καταγγελίες από την πλευρά της γυναίκας για απειλές ή βίαιη συμπεριφορά εκ μέρους του συζύγου.

Ο αστυνομικός είχε τοποθετηθεί σε υπηρεσία γραφείου στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος, εξαιτίας της τενοντίτιδας που αντιμετώπιζε, και του είχε αφαιρεθεί το υπηρεσιακό όπλο, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η καραμπίνα που χρησιμοποιήθηκε στα εγκλήματα βρισκόταν νομίμως στην κατοχή του ως αστυνομικού.

Στο σημείο του εγκλήματος δεν βρέθηκε κανένα σημείωμα, ενώ η αστυνομία θα ερευνήσει και το σπίτι του αστυνομικού.

Αμέσως μετά τα περιστατικά, ειδικοί ψυχολόγοι της Ελληνικής Αστυνομίας προσήλθαν στο σχολείο των δύο ανηλίκων παιδιών για να προσφέρουν τη στήριξή τους.
Δείτε σχετικό άρθρο εδώ

Related posts

Δολοφονημένη μέσα σε μπαούλο εντοπίστηκε η 41χρονη έγκυος

ArcadiaSpot Team

Σακίδιο με μολότοφ βρέθηκε στο ΑΠΘ – Σύλληψη 27χρονης

Arcadia Spot GZ

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 40χρονη μητέρα παρασύρθηκε από λεωφορείο

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment