Αστυνομικά Εκδηλώσεις Ελλάδα Επικαιρότητα

Επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χαράλαμπου Λαλούση στην Αστυνομική Ακαδημία (pics)

23062023ypourgosakadimia4

Επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χαράλαμπου Λαλούση πραγματοποιήθηκε χτες την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 στην Αστυνομική Ακαδημία. Συνοδευόμενος ήταν από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο, στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας στις Αχαρνές Αττικής.

Τον κ. Υπουργό υποδέχθηκαν ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Χαράλαμπος Καλόγηρος και ο βοηθός του, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Χαλκιάς.


Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Υπουργός απηύθυνε χαιρετισμό στους ΔόκιμουςΥπαστυνόμους του 4ου Εκπαιδευτικού Τμήματος της Σχολής Αξιωματικών ΕλληνικήςΑστυνομίας, παραθέτοντας νουθεσίες και παραινέσεις προς αυτούς, ενόψει της αποφοίτησής τους και της έναρξης της σταδιοδρομίας τους ως Αξιωματικοί στο Σώμα τηςΕλληνικής Αστυνομίας.


Τον χαιρετισμό παρακολούθησαν ο Διοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Ταξίαρχος Παναγιώτης Κολλίντζας, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Παλιογιώργος, ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Κλητοράκης, ο βοηθός Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Σαλούκας, ο Υποδιοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Γκρίζης, καθώς και Αξιωματικοί και στελέχη των Σχολών της Αστυνομικής Ακαδημίας.

Related posts

Γ. Οικονόμου: Η ΕΛ.ΑΣ. προσφέρει σημαντικό και πολύπλευρο έργο

Arcadia Spot KP

Οι νέες ταυτότητες σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας

Arcadia Spot FG

Μηταράκης: Στη ΔΕΘ η παρουσίαση της νέας ταυτότητας

Arcadia Spot FG

Leave a Comment