Ελλάδα Επικαιρότητα

Επιδείνωση Κατάστασης: Μεταφορά Σε Νοσοκομείο Αθήνας Για 19χρονη Με Μηνιγγίτιδα

Ναύπλιο : Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα

Επιδείνωση Κατάστασης: Μεταφορά Σε Νοσοκομείο Αθήνας Για 19χρονη Με Μηνιγγίτιδα. Υπάρχει νέα επιδείνωση στην κατάσταση υγείας της 19χρονης φοιτήτριας που πάσχει από μηνιγγίτιδα και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Αυτό οδήγησε τους ιατρούς να αποφασίσουν τη μεταφορά της σε νοσοκομείο στην Αθήνα.

Παρότι η νεαρή γυναίκα φαινόταν να βελτιώνεται μέχρι πρότινος, πρόσφατα εμφάνισε προβλήματα στα κάτω άκρα, οδηγώντας τους γιατρούς να αντιμετωπίσουν την κατάστασή της με μεγαλύτερη προσοχή και να τη μεταφέρουν στην Αθήνα για περαιτέρω παρακολούθηση και αγωγή.

Εν τω μεταξύ, η 42χρονη που νοσηλεύεται επίσης σε κρίσιμη κατάσταση στο ίδιο νοσοκομείο, μετά τη μηνιγγίτιδα, παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ. Πρόκειται για μια μητέρα δύο παιδιών που εργάζεται σε συσκευαστήριο, η οποία πρώτα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας και έπειτα στην Πάτρα, λόγω της επιδείνωσης της κατάστασής της.

Οι αρχές υγείας έχουν ενεργοποιήσει συναγερμό και ενημέρωσαν τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους στο συσκευαστήριο για να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης

Related posts

Κρούσματα Μηνιγγίτιδας στην Πάτρα: Ανησυχία και Επιδημιολογική Παρακολούθηση Εν όψει των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων

Arcadia Spot GZ

Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Πατρών

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment