Ελλάδα Επικαιρότητα

Ημέρα καριέρας στις 21 Οκτωβρίου στην Πάτρα

Ημέρα καριέρας

Ημέρα καριέρας στις 21 Οκτωβρίου στην Πάτρα .
Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 21η “Ημέρα Καριέρας” στην πόλη της Πάτρας το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Astir Hotel Patra (Αγίου Ανδρέου 16, Πάτρα) από τις 10:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ.

Συμμετέχουν συνολικά 46 επιχειρήσεις, προσφέροντας πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας σε διάφορες ειδικότητες και επίπεδα δεξιοτήτων. Αυτή η εκδήλωση πραγματοποιείται για δεύτερη φορά στην Πάτρα και συνεχίζει να αναπτύσσεται.

Ο σκοπός της “Ημέρας Καριέρας” της ΔΥΠΑ είναι να παρέχει τη δυνατότητα σε ανέργους και εργαζόμενους που ψάχνουν για νέες επαγγελματικές ευκαιρίες να συναντήσουν αντιπροσώπους εταιρειών που αναζητούν προσωπικό.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συνομιλήσουν με τα στελέχη των επιχειρήσεων χωρίς να χρειάζεται να κλείσουν ραντεβού, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν χρονικό παράθυρο (time slot) για να αποφύγουν τυχόν καθυστερήσεις.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-patra

Στην εκδήλωση, θα παρέχονται επίσης εργαστήρια συμβουλευτικής από έμπειρους εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ, τα οποία καλύπτουν θέματα όπως η δημιουργία αποτελεσματικού βιογραφικού, προετοιμασία για συνεντεύξεις, και πολλά άλλα.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν ανήκουν σε διάφορους κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, της ποτοποιίας, του λιανεμπορίου, της κοινωνίας της πληροφορίας, των εκτυπώσεων, των γραφικών τεχνών και πολλών άλλων κλάδων.

Οι θέσεις εργασίας περιλαμβάνουν διάφορες ειδικότητες όπως μηχανικοί, αρχιτέκτονες, ηλεκτρολόγοι, ψυκτικοί, λογιστές, γραφίστες, οδηγοί, και πολλούς άλλους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρέχονται επίσης πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται για τις διαθέσιμες ευκαιρίες απασχόλησης

Related posts

17χρονος έπαθε ηλεκτροληξία στην Πάτρα

Arcadia Spot GZ

Κρούσματα Μηνιγγίτιδας στην Πάτρα: Ανησυχία και Επιδημιολογική Παρακολούθηση Εν όψει των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων

Arcadia Spot GZ

Ζωντανή Μετάδοση του “Καρναβάλι των Μικρών” στο Ionian TV

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment