Ελλάδα Επικαιρότητα Οικονομία

Η ΑΑΔΕ πραγματοποίησε την ετήσια κλήρωση

ΑΑΔΕ για τις εκκρεμείς επιστροφές φόρων

Η ΑΑΔΕ πραγματοποίησε την ετήσια κλήρωση για τη μεγάλη φορολοταρία, κατά την οποία 12 τυχεροί φορολογούμενοι κερδίζουν αφορολόγητα έπαθλα ύψους 100.000 ευρώ το καθένα. Τα έπαθλα αυτά δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε φορολογική κράτηση. Οι νικητές ενημερώνονται άμεσα μέσω myAADE και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Στην κλήρωση συμμετέχουν φυσικά πρόσωπα άνω των 18 ετών με ΑΦΜ που έχουν πραγματοποιήσει συναλλαγές με χρήση κάρτας ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής. Επίσης, πρέπει να έχουν υποβάλει δήλωση φορολογίας εισοδήματος για το προηγούμενο φορολογικό έτος. Οι νικητές λαμβάνουν τα χρηματικά έπαθλα στον λογαριασμό πληρωμών που έχουν δηλώσει. Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει δηλώσει λογαριασμό, παρέχεται προθεσμία 3 μηνών για να το πράξει. Η πίστωση του ποσού γίνεται ατόκως μετά τη δήλωση του λογαριασμού πληρωμών. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι έχουν κερδίσει έπαθλο 50.000 ευρώ σε μηνιαία κλήρωση εξαιρούνται από τη συμμετοχή στη μεγάλη ετήσια κλήρωση.

Related posts

Επιτυχής Ημερίδα της ΑΑΔΕ: Νέες Εξελίξεις στην Πλατφόρμα myDATA και Διαδικασίες ΦΠΑ

Arcadia Spot GZ

Ενημέρωση για την Υποβολή Φορολογικών Δηλώσεων 2024: Νέοι Κωδικοί και Αυτόματη Υποβολή για Απλούστευση της Διαδικασίας

Arcadia Spot GZ

Ενημερωτικά Emails για τη Διασύνδεση POS με Ταμειακές Μηχανές: Υπενθύμιση Προθεσμιών και Προστίμων από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment