Ελλάδα Επικαιρότητα

Η Εθνική Ελλάδος αποχαιρετάει την διεκδίκηση του Mundobasket

Η Εθνική Ελλάδος αποχαιρετάει την διεκδίκηση

Η Εθνική Ελλάδος αποχαιρετάει την διεκδίκηση του Mundobasket . Σε έναν αγώνα χωρίς κανέναν αγωνιστικό ενδιαφέρον, καθώς οι ΗΠΑ και η Λιθουανία είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ, η ελληνική εθνική ομάδα ηττήθηκε από το Μαυροβούνιο με 69-73. Έτσι, η Ελλάδα ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στο τουρνουά με ένα ρεκόρ 2-3.

Οι κορυφαίοι παίκτες για το Μαυροβούνιο ήταν οι Βούτσεβιτς με 19 πόντους και Ντούμπλιεβιτς με 4 πόντους, 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Στην ελληνική ομάδα, ο Παπαπέτρου σημείωσε 16 πόντους, ενώ οι Παπανικολάου και Μποχωρίδης είχαν 13 πόντους ο καθένας.

Η Εθνική Ελλάδος είχε δυσκολίες στην αρχή του αγώνα, βρισκόταν πίσω με 8 πόντους (5-13) και δυσκολευόταν να βρει ρυθμό στην επίθεση, καταλήγοντας με μόλις 14 πόντους στο τέλος της πρώτης περιόδου (14-19). Στο δεύτερο δεκάλεπτο, το Μαυροβούνιο αυξάνει τη διαφορά σε +8 πόντους (22-30), εκμεταλλευόμενο τις αδυναμίες της ελληνικής ομάδας. Στο ημίχρονο, η διαφορά ήταν 36-19 υπέρ του Μαυροβουνίου.

Το δεύτερο μισό του αγώνα ήταν παρόμοιο με το πρώτο, με την Εθνική να αντιμετωπίζει δυσκολίες στην επίθεση και το Μαυροβούνιο να διατηρεί το προβάδισμα. Η διαφορά αυξήθηκε στο +14 πόντους (44-58) πριν από την απόπειρα ανατροπής από την ελληνική ομάδα. Παρά την προσπάθεια, η Εθνική δεν κατάφερε να ανατρέψει το ματς και γνώρισε την ήττα με 69-73, λόγω και της κακής επίδοσης στα τρίποντα (μόλις 3/13, 23%)

Related posts

Πώς να βάψετε εύκολα κόκκινα αυγά

Arcadia Spot NG

Δείτε τι ισχύει για τις αργίες του Πάσχα

Arcadia Spot NG

Συλλήψεις για παράνομη διακίνηση. Σωφρονιστικός υπάλληλος ανάμεσα στους δράστες

Arcadia Spot NG

Leave a Comment