Ελλάδα Επικαιρότητα

Οι εντυπωσιακές μανούβρες του Σκοπελίτη (vid)

Οι εντυπωσιακές μανούβρες του Σκοπελίτη

Οι εντυπωσιακές μανούβρες του Σκοπελίτη . Το γνωστό πλοίο “Σκοπελίτης,” που εκτελεί δρομολόγια ανάμεσα στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες, αντιμετώπισε μια ανείπωτη δύναμη της φύσης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του προς τη Νάξο. Στο εντυπωσιακό βίντεο που κυκλοφόρησε, βλέπουμε το πλοίο να αντιμετωπίζει ισχυρούς βορειάδες με τα κύματα να φθάνουν ώρες ώρες να καλύπτουν το πλοίο. Ο έμπειρος καπετάνιος δείχνει τις ικανότητές του και πραγματοποιεί επιδέξιες μανούβρες για να αντιμετωπίσει την αντίξοη κατάσταση. Τελικά, το πλοίο φτάνει ασφαλώς στο λιμάνι της Νάξου, επιτρέποντας στους επιβάτες να αποβιβαστούν με ασφάλεια.

Οι άνεμοι στην περιοχή κατά τη διάρκεια του περιστατικού πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, φτάνοντας τα 7 μποφόρ, όπως ανακοίνωσε η ΕΜΥ. Η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί με επιδείνωση του καιρού από αύριο μέχρι και την Τετάρτη, με έντονες βροχές, καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις, και ισχυρούς ανέμους, παρέα με πτώση της θερμοκρασίας.

Για αύριο, στις Κυκλάδες και την Κρήτη, αναμένονται αραιές νεφώσεις που θα αυξηθούν στη συνέχεια της ημέρας, με τοπικές βροχές από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ταχύτητα 4 έως 6 μποφόρ, αλλά αναμένεται να αποδυναμωθούν το βράδυ.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο εδώ

Related posts

Διαρκής έλεγχος σε τουριστικές επιχειρήσεις

Arcadia Spot GZ

Γιγάντιο καλαμάρι ξέβρασε η θάλασσα στην παραλία Οτζιάς της Κέας (pics)

#omada_Arcadia_Spot*

Leave a Comment