Ελλάδα Επικαιρότητα

Η εταιρία ΑΒ Βασιλόπουλος γιόρτασε για ακόμη μια φορά την Ημέρα Εθελοντισμού

Η εταιρία ΑΒ Βασιλόπουλος γιόρτασε για ακόμη μια φορά την Ημέρα Εθελοντισμού της, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της στον εθελοντισμό και την προσφορά στην κοινωνία. Η εταιρία είχε περισσότερους από 5.000 εθελοντές από διάφορα καταστήματα της και διοργάνωσε πολλαπλές εθελοντικές δράσεις σε όλη την Ελλάδα.

Οι εθελοντές συμμετείχαν σε διάφορες πρωτοβουλίες που εκφράζουν τη φροντίδα, την αγάπη και την αλληλεγγύη. Παραδείγματα περιλαμβάνουν τον καθαρισμό της λίμνης Τριχωνίδας στο Αγρίνιο, τη δωρεά τροφίμων και την προετοιμασία γευμάτων για τον φιλανθρωπικό σύλλογο “Ο Καλός Σαμαρείτης” στην Πτολεμαΐδα, και τη δενδροφύτευση στις πλαγιές του Υμηττού στην Παιανία.

Η εταιρία επίσης στήριξε τους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία με συλλογή χρημάτων και είδη πρώτης ανάγκης. Συνολικά, συμμετείχαν 1.140 εθελοντές σε αυτήν την προσπάθεια.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να επιδεικνύει τη δέσμευσή της απέναντι στον εθελοντισμό και στην κοινωνία, δείχνοντας πόσο σημαντικό είναι για αυτήν το “Εδώ, το Καλό είναι για Όλους!”

Related posts

Χριστούγεννα με αγάπη και προσφορά

Arcadia Spot GZ

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού: Η δύναμη της ανιδιοτελούς προσφοράς

Arcadia Spot GZ

Ημερίδα σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών στο Δήμο Μεγαλόπολης

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment