Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Η ομολογία του 50χρονου που σκότωσε τον 33χρονο στο Βόλο

Η ομολογία του 50χρονου

Η ομολογία του 50χρονου που σκότωσε τον 33χρονο στο Βόλο .

Ένας 50χρονος πατέρας από την Αλβανία σκότωσε με καραμπίνα τον 33χρονο κουνιάδο του, αδελφό της δεύτερης συζύγου του, επειδή βίαζε επί χρόνια την 18χρονη κόρη του.

Το έγκλημα διαπράχθηκε το πρωί της Τρίτης (9/1) στον Βόλο. Η ομολογία του 50χρονου

Η 18χρονη αποκάλυψε στον πατέρα της τα όσα βίωνε όταν εκείνος της έστελνε χρήματα για τα έξοδά της. Ο πατέρας της, όταν έμαθε την αλήθεια, πήρε το όπλο του και κάλεσε τον 33χρονο σε ένα σημείο έξω από την πόλη.

Όταν ο 33χρονος έφτασε, οι δύο άντρες άρχισαν να λογομαχούν. Ο πατέρας της 18χρονης χτύπησε τον 33χρονο στο πρόσωπο με την κάννη του όπλου. Στη συνέχεια, ο 33χρονος επιχείρησε να αποσπάσει το όπλο από τον 50χρονο, αλλά εκείνος τον πυροβόλησε στο στήθος. πηγή

Ο 50χρονος παραδόθηκε αυτοβούλως στην Αστυνομία

«Το τελευταίο διάστημα που η κόρη μου σπούδαζε, ζητούσε συνεχώς χρήματα να της στέλνω. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν ο σπιτονοικοκύρης του διαμερίσματος που μένει με πήρε τηλέφωνο ότι του χρωστούσε ενοίκια, ενώ εγώ και η μητέρα της τής στέλναμε κανονικά χρήματα. Όταν μίλησα με το παιδί για να δω τι συμβαίνει, άρχισε να κλαίει και μου είπε όλα όσα ζούσε τόσα χρόνια με τον 33χρονo που τη βίαζε και τα βίντεο που είχε και την εκβίαζε και της έπαιρνε τα λεφτά. Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι».

Διαβάστε σχετικό άρθρο ΕΔΩ

Related posts

Συναγερμός στο Βόλο: Εντοπίστηκε Πτώμα στο Λιμάνι

Arcadia Spot GZ

Σύλληψη 33χρονου για δολοφονία στη Λάρισα: Επιτυχημένη επιχείρηση της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη

Arcadia Spot GZ

Σαν σήμερα 25 Φεβρουαρίου το ματωμένο σκηνικό με το Νίκο Κοεμτζή

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment