Ελλάδα Επικαιρότητα

Η τοπική κοινότητα του Αγίου Νικολάου αναλαμβάνει τα έξοδα της κηδείας του Αντώνη Καρυώτη

Η τοπική κοινότητα του Αγίου Νικολάου

Η τοπική κοινότητα του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι βρίσκεται σε σοκ μετά το χαμό του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη από μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon.

Σύμφωνα με αναφορές στο flashnews, ο δήμαρχος της περιοχής, Αντώνης Ζερβός, δήλωσε ότι η δημοτική αρχή θα παράσχει πλήρη υποστήριξη στην οικογένεια του 36χρονου, ενώ θα αναλάβει επίσης τα οικονομικά έξοδα για την κηδεία του.

Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Ζερβός επισημαίνει ότι τα μέλη της οικογένειας του θα λάβουν περισσότερη υποστήριξη από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τις κοινωνικές υπηρεσίες στο μέλλον.

«Εκφράζω την θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά. Άμεσα θα πρέπει να υπάρχει πλήρη διαλεύκανση του θλιβερού συμβάντος. Το ερώτημα που ωστόσο ταλανίζει το σύνολο της κοινωνίας μας – με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται καθημερινά στον ελλαδικό χώρο αλλά και ευρύτερα – είναι η αξία της ανθρώπινης ζωής, που πραγματικά δεν γνωρίζουμε από ποιους και με ποια κριτήρια μετριέται ; Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως ότι μετράει δεν μετριέται απαραίτητα και ότι μετριέται δεν σημαίνει ότι μετράει κιόλας. Στο μέτρο της ασφάλειας, χάσαμε την ελευθερία, στο μέτρο του “πολιτικά ορθού” χάσαμε τον λόγο. Στο μέτρο της αξίας της ζωής, χάσαμε την ίδια τη ζωή», τόνισε σχετικά ο κ. Ζερβός.

Related posts

Νεκρός 69χρονος στην Καβάλα που έπεσε με το όχημα του στο λιμάνι των Ελευθερών

Arcadia Spot GZ

Τραγική Σύγκρουση στην Πάτρα

Arcadia Spot GZ

Εργατικό δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη – «Βουτιά» θανάτου για 60χρονο

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment