Εκδηλώσεις Επικαιρότητα Επιχειρείν

Πολιτιστική Εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με άρωμα ιστορίας

Ενημέρωση Επιμελητηρίου Αρκαδίας Βεβαίωση ληξιπρόθεσμων τελών ΓΕΜΗ έτους 2019 και επόμενων ετών

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας διοργανώνει εκδήλωση, για την παρουσίαση του βιβλίου του κ. Χρήστου Μήτσια «Τρίπολη: 1830 – 2000 – Μια νοσταλγική αναδρομή» την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 8 μ.μ. στον υπαίθριο χώρο της Πλατείας Βαλτετσίου.


Το βιβλίο παρουσιάζει τη ζωή της πόλης μας από το 1830 ως το 2000. Στις σελίδες του ξεδιπλώνονται οι δρόμοι, τα επαγγέλματα, οι αγορές, τα καταστήματα, οι άνθρωποι της πόλης μας μέσα από αφηγήσεις, τεκμήρια και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης και εν όψει της Άλωσης της Τριπολιτσάς θα παρουσιαστεί και η επιστολή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη που έχει στην κατοχή του το Επιμελητήριο Αρκαδίας.
Μετά το πέρας της παρουσίασης θα ακολουθήσει, στον ίδιο χώρο μουσική εκδήλωση με τους παρακάτω τοπικούς καλλιτέχνες:


Νίκη Κοπίτα, Κωνσταντίνα Τσούκαλη, Παναγιώτη Λιακόπουλο και Τάκη Αλεξάκη στο τραγούδι, Θέμη Ράπτη στα πλήκτρα, Χρήστο Γιαννόπουλο στα τύμπανα, Βαγγέλης Τρικούλης στην κιθάρα, Χάρη Μπουτσελάκη στο μπάσο – κιθάρα, Γιάννη Ανδρουτσόπουλο στα κρουστά – σαξόφωνο και Ιωάννη Λαγό στο μπουζούκι.


Επιμέλεια προγράμματος: Ιωάννης Λαγός.
Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr ή πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο https://youtu.be/If1jrCwOTwE μπορείτε να δείτε τη Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννη Τρουπή.

Related posts

«Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση»: WORKSHOP στις 24/04/2024

Arcadia Spot NG

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Στηρίζει την Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Arcadia Spot NG

Γιάννης Τρουπής: Κομβικής σημασίας ο ρόλος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στον Κόμβο Βιοοικονομίας Μεγαλόπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment