Ελλάδα Επικαιρότητα

Η DEMO θα συμμετέχει στις Ημέρες Καριέρας

Η DEMO

Η DEMO θα συμμετέχει στις Ημέρες Καριέρας .

Η εταιρεία DEMO, η κορυφαία εταιρεία στη φαρμακοβιομηχανία, ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στις “Ημέρες Καριέρας 2023,” ένα δημοφιλές γεγονός που διοργανώνεται για 24η φορά από το kariera.gr. Για δύο ημέρες, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, η DEMO καλεί όσους ενδιαφέρονται να επισκεφθούν το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερό της στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Εκεί, μπορούν να ενημερωθούν για την εταιρεία, να συνομιλήσουν με εκπροσώπους και υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας, καθώς επίσης να διεξαγάγουν σύντομες συνεντεύξεις 1:1 για διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Ο κ. Κωνσταντίνος Κοτσίφης, Διευθυντής Ανθρώπινων Πόρων στην DEMO ABEE, τόνισε ότι η συμμετοχή τους στις “Ημέρες Καριέρας 2023” ανταποκρίνεται στην πολιτιστική τους φιλοσοφία να υποστηρίζουν τους νέους επαγγελματίες στα πρώτα τους βήματα, παρέχοντας ευκαιρίες απασχόλησης και δημιουργώντας κίνητρα. Επιπλέον, το συγκεκριμένο γεγονός προωθεί την επιστήμη και ενισχύει τον φαρμακευτικό κλάδο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση:

  • Ημερομηνία: 21-22 Οκτωβρίου 2023
  • Ωράριο: 10:00-18:00
  • Τοποθεσία: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Γκάζι
  • Είσοδος: Δωρεάν

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, πατήστε ΕΔΩ

Σχετικά με την DEMO ABEE:

Η εταιρεία DEMO ABEE είναι εξέχουσα εταιρεία στον τομέα της φαρμακοβιομηχανίας και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Το εργοστάσιό της στο Κρυονέρι της Αττικής είναι το μεγαλύτερο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη στην παραγωγή ενεσίμων φαρμάκων, διαθέτοντας σύγχρονες εγκαταστάσεις 66.000 τετραγωνικών μέτρων με 4 παραγωγικές μονάδες, 25 γραμμές παραγωγής και εργαστήρια έρευνας και ποιοτικού ελέγχου.

Σήμερα, η DEMO απασχολεί πάνω από 1.300 εργαζόμενους σε Αττική και Θεσσαλονίκη και είναι πρώτη σε νοσοκομειακές πωλήσεις (σε αριθμό τεμαχίων) στην Ελλάδα για ενέσιμα προϊόντα. Επιπλέον, η εταιρεία εξάγει περισσότερο από το 85% της παραγωγής της στο εξωτερικό και αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ένας από τους επίσημους προμηθευτές των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Η DEMO υλοποιεί ένα εκτενές επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 356 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο επικεντρώνεται στη διεθνή ανάπτυξη και την είσοδό της σε υψηλά αναπτυξιακά πεδία, όπως η παραγωγή πρώτων υλών και βιοομοειδών φαρμάκων. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο της εταιρείας: www.demo.gr.

πηγή : pna.gr

Related posts

Σαν σήμερα 25 Φεβρουαρίου το ματωμένο σκηνικό με το Νίκο Κοεμτζή

Arcadia Spot GZ

Έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού σε τράπεζα στα Πετράλωνα

Arcadia Spot GZ

53χρονη ημεδαπή συνελήφθη για διευκόλυνση παράνομης εισόδου αλλοδαπού

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment