Ελλάδα Επικαιρότητα

Θανάσιμος πυροβολισμός 39χρονου από 68χρονο

Θανάσιμος πυροβολισμός

Θανάσιμος πυροβολισμός 39χρονου από 68χρονο. Σήμερα (15/9/2023), ο 39χρονος άνδρας που είχε πυροβοληθεί το μεσημέρι από έναν 68χρονο άνδρα σε ένα πάρκινγκ στην οδό Πραξιτέλους 147 στον Πειραιά, υπέκυψε στα τραύματά του.

Το περιστατικό ξεκίνησε το πρωί, όταν ο 68χρονος και ο 39χρονος είχαν ένταση στο συγκεκριμένο πάρκινγκ στον Πειραιά. Σημειώνεται ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 68χρονος εμπλεκόταν σε συμπλοκή στο ίδιο πάρκινγκ, όπως δήλωσαν μάρτυρες.

Όταν αποχωρούσε από το σημείο, ο 68χρονος είχε προειδοποιήσει με νόημα τον 39χρονο ότι θα επέστρεφε. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί την τραγωδία που θα ακολουθούσε.

Ο 68χρονος, έχοντας κυνηγετικό όπλο στην κατοχή του, πυροβόλησε τον 39χρονο από απόσταση μηδέν στο κεφάλι. Το θύμα της επίθεσης κατέρρευσε αιμοφύρτο στο έδαφος.

Τον μετέφεραν στο Τζάνειο νοσοκομείο του Πειραιά, όπου διαπιστώθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός του. Η εν ψυχρώ δολοφονία συγκλόνισε την τοπική κοινότητα και τους κατοίκους της περιοχής.

Να σημειωθεί ότι ο 68χρονος ζει σε κατοικία δίπλα στο πάρκινγκ, όπου εργαζόταν ως παρκαδόρος ο 39χρονος. Ο δράστης προχώρησε σε αυτή την βίαιη ενέργεια λίγα βήματα από την κατοικία του.

Related posts

Σύλληψη 33χρονου για δολοφονία στη Λάρισα: Επιτυχημένη επιχείρηση της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη

Arcadia Spot GZ

Σαν σήμερα 25 Φεβρουαρίου το ματωμένο σκηνικό με το Νίκο Κοεμτζή

Arcadia Spot GZ

Ξανά στον ανακριτή ο 50χρονος κρεοπώλης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment