Δήμος Β. Κυνουρίας Επικαιρότητα Επιχειρείν

Κάλεσμα προς τουριστικές επιχειρήσεις, ιδιοκτήτες χώρων εστίασης και παραγωγούς τοπικών προϊόντων από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Κάλεσμα προς τουριστικές επιχειρήσεις, ιδιοκτήτες χώρων εστίασης καιπαραγωγούς τοπικών προϊόντων από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Κάλεσμα προς τουριστικές επιχειρήσεις, ιδιοκτήτες χώρων εστίασης και παραγωγούς τοπικών προϊόντων από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Ενόψει της ολοκλήρωσης αναβάθμισης της τουριστικής ιστοσελίδας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας καλούμε τους επαγγελματίες τουρισμού (καταλύματα), τους ιδιοκτήτες χώρων εστίασης και τους παραγωγούς τοπικών προϊόντων να συμμετάσχουν προβάλλοντας τις επιχειρήσεις τους εντελώς δωρεάν.

Στόχος είναι οι επισκέπτες του Δήμου να χρησιμοποιούν το site για να βρουν ότι πληροφορία χρειάζονται για τις διακοπές τους και τη διαμονή τους στην περιοχή.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν ονομασία επιχείρησης, διεύθυνση, τηλέφωνο, email, μια σύντομη περιγραφή και μια χαρακτηριστική φωτογραφία της επιχείρησης, στο e- mail: astros01@otenet.gr έως τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024.

Related posts

Διακήρυξη της πράξης «Προμήθεια λογισμικού για την Ανάπτυξη Εφαρμογών Έξυπνων Πόλεων και Τεχνολογιών για το Διαδίκτυο των Αντικειμένων (IoT) του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας»

Arcadia Spot GZ

Ξεκινάει η υλοποίηση του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την τηλεμετρία και τον έλεγχο διαρροών ύδρευσης των δικτύων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας»

Arcadia Spot GZ

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 του Δήμου Β.Κυνουρίας

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment