Ελλάδα Επικαιρότητα

Κακοκαιρία : Το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας σε σύσκεψη

Κακοκαιρία : Το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας

Κακοκαιρία : Το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας σε σύσκεψη.
Στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας πραγματοποιείται εκτεταμένη σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των σχετικών υπουργείων, αρχών τοπικής αυτοδιοίκησης, αστυνομικών αρχών και μετεωρολόγων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το επερχόμενο άσχημο καιρικό φαινόμενο. Η σύσκεψη στοχεύει στην ενημέρωση και τον συντονισμό των δράσεων, καθώς έχουν ενημερωθεί για την προβλεπόμενη επιδείνωση του καιρού στη Θεσσαλία.

Σύμφωνα με τις πρόσφατες προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), αναμένεται ότι τη Δευτέρα θα παρουσιαστούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε διάφορες περιοχές της δυτικής, κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, με επικέντρο τη Θεσσαλία. Συγκεκριμένα, αναμένονται ισχυρές βροχές στην Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Στερεά, καθώς και πιθανά στο Ιόνιο, τη βόρεια Πελοπόννησο και τα δυτικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας. Επισημαίνεται ότι οι μεγαλύτερες ποσότητες βροχής αναμένεται να επηρεάσουν τους νομούς Καρδίτσας και Τρικάλων της Θεσσαλίας, καθώς και τα δυτικά και βόρεια του νομού Λάρισας.

Στη συνέχεια, την Τρίτη και την Τετάρτη αναμένονται βροχές και καταιγίδες σε περισσότερες περιοχές της χώρας.

Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τα έκτακτα δελτία καιρού από την ΕΜΥ για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εξέλιξη του καιρού.

Related posts

Αφρικανική σκόνη θα πλήξει τη χώρα μας σήμερα και αύριο

Arcadia Spot GZ

Νέα κακοκαιρία από Δευτέρα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Arcadia Spot GZ

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment