Top News Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Καρατέκα 22 χρονών έσωσε 17χρονη από 4 αλλοδαπούς που πήγαν να την βιάσουν (vid)

karateka-22-xronwn

Σκηνικό τρόμου σε παραλία της Φρεαττύδας. Συγκεκριμένα ένας καρατέκα 22 χρονών έσωσε 17χρονη από 4 αλλοδαπούς που πήγαν να την βιάσουν. Ο νεαρός είναι ο Μανώλης Καφετζιάδης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η 17χρονη ήταν για μπάνιο στην παραλία με τον 15χρονο φίλο της. Τους πλησίασαν τότε άρχισαν να τους παρενοχλούν οι 4 αιγύπτιοι ηλικίας 17-19 ετών. Ο 15χρονος προσπάθησε να τους απωθήσει αλλά οι αλλοδαποί τον χαράκωσαν με τσίγκινα κουτάκια που είχαν κόψει στα χέρια και στα πόδια. Μετά τον έριξαν από τα βράχια.

Αυτός τότε έντρομος έτρεξε στο beach bar που βρισόταν περίπου 300 μέτρα από το σημείο της επίθεσης. Εκεί ζήτησε απεγνωσμένα βοήθεια και τον άκουσε ο 22χρονος. Αυτός τότε κάλεσε την αστυνομία και φώναξε και την ναυαγοσώστρια. Αφού προστάτευσε τα χέρια του αυτοσχέδια με την μπλούζα του για να μην χαρακώσουν και τον ίδιο έτρεξε στο σημείο που είχε μείνει η κοπέλα με τους 4 αλλοδαπούς.

Εκεί ο νεαρός πρωταθλητής πολεμικών τεχνών τους απώθησε, πήρε την κοπέλα και την έβγαλε εκτός του κινδύνου. Φυσικά οι αλλοδαποί συνελήφθησαν.

Ακολουθεί το βίντεο με το ρεπορτάζ:

Related posts

Αγρίνιο : Εισβολή γυναίκας σε σχολείο και επίθεση σε 15χρονη μαθήτρια

Arcadia Spot GZ

Ηράκλειο : Επίθεση σε 23χρονη από τον πρωην σύντροφο της με σουγιά

Arcadia Spot GZ

Προϊστάμενος υπηρεσίας των Τρικάλων δέχθηκε επίθεση από άγνωστο

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment