Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Κώστας Βλάσης : «Ευχαριστώ τον καλό μου φίλο και συμπατριώτη κ. Δέμο »

Κώστας Βλάσης

Κώστας Βλάσης : «Ευχαριστώ τον καλό μου φίλο και συμπατριώτη κ. Δέμο ».

Ο βουλευτής Αρκδίας , Κώστας Βλάσης , μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ευχαρίστησε τον Δημήτρη Δέμο.

«Θέλω με την σειρά μου να ευχαριστήσω τον καλό φίλο και συμπατριώτη Αρκά, Δημήτρη Δέμο, για τα θερμά λόγια που δημόσια είπε για μένα προχθές στην Τρίπολη εξαίροντας και την δική μου συμβολή στην εγκατάσταση μονάδας της φαρμακοβιομηχανίας DEMO στην πρωτεύουσα του νομού μας.

Το εργοστάσιο της DEMO, αλλά κι αυτό της ELPEN, αποτελούν την αφετηρία για την προσέλκυση κι άλλων μεγάλων επενδύσεων από τον χώρο του φαρμάκου στην Αρκαδία, ώστε να εξελιχθεί ο τόπος μας σε φαρμακευτικό κόμβο, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη. Οι επενδύσεις αυτές δημιουργούν πολλές νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά μας να μείνουν και να σταδιοδρομήσουν στον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν.

Η ανάπτυξη είναι ο μόνος ασφαλής δρόμος για να οδηγηθεί η Αρκαδία μας σ´ ένα μέλλον ευημερίας και προκοπής κι εγώ προσωπικά θα συνεχίσω να κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να ενισχύσω την προσπάθεια αυτή.»

Related posts

Έκρηξη Επενδύσεων και Νέων Εργοστασίων από την Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία στην Τρίπολη

Arcadia Spot KP

Ο Κώστας Βλάσης στο Θεόκτιστο για την εορτή των Αγίων Θεοδώρων

Arcadia Spot GZ

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΝΔ, ΚΩΣΤΑ ΒΛΑΣΗ ΓΙΑ Σ/Ν

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment