Ελλάδα Επικαιρότητα

Τι κόστος έχει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο όπως το Hyundai Kona στην ελληνική αγορά;

Τι κόστος έχει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο Hyundai Kona Electric

Τι κόστος έχει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο όπως το Hyundai Kona στην ελληνική αγορά; Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα συνεχίζουν να εξελίσσονται και να επεκτείνονται σε διάφορες κατηγορίες. Το Hyundai Kona Electric είναι ένα παράδειγμα, όπου η νέα γενιά του μοντέλου έχει φρέσκο, σύγχρονο σχεδιασμό, αλλά διατηρεί στοιχεία από την προηγούμενη έκδοση για συνέχεια και αναγνώριση.

Το Hyundai Kona Electric είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις με προσθιοκίνηση. Η βασική έκδοση έχει έναν 153-ίππο κινητήρα και μια μπαταρία χωρητικότητας 48,4 kWh, ενώ η κορυφαία έκδοση διαθέτει 217 ίππους και μια μπαταρία 65,4 kWh.

Η αυτονομία των δύο εκδόσεων είναι 377 και 514 χιλιόμετρα αντίστοιχα, κάτι που καθορίζεται από τον τρόπο χρήσης του αυτοκινήτου. Αν κάποιος κάνει κυρίως αστικές μετακινήσεις, η βασική έκδοση με αυτήν την αυτονομία μπορεί να είναι πλήρως ικανοποιητική.

Επιπλέον, η τιμή του ηλεκτρικού Hyundai Kona Electric είναι προσιτή, ξεκινώντας από 33.900 ευρώ μετά την επιδότηση του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2” και τα προωθητικά προγράμματα της ελληνικής αντιπροσωπείας, ενώ η τιμή της κορυφαίας έκδοσης ξεκινά από 38.990 ευρώ.

Related posts

Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα : Σε 3 χρόνια θα είναι φθηνότερα από τα συμβατικά

Arcadia Spot GZ

Peugeot E-5008: Το Νέο Ηλεκτρικό SUV Που Ανανεώνει την Εμπειρία Οδήγησης

Arcadia Spot GZ

Αύξηση Ηλεκτρικών Οχημάτων στην Ελλάδα: Καταγραφή Υποδομών Φόρτισης από το ΔΕΔΔΗΕ

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment