Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Κώστας Τζιούμης: «Προσκαλούμε όλους στην περιοχή μας για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου Τρίπολης» (vid)

Την Κυριακή 31/3 ο Δήμαρχος Τρίπολης Κ. Τζιούμης θα μιλήσει live στο Facebook

Κώστας Τζιούμης: «Προσκαλούμε όλους στην περιοχή μας για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου Τρίπολης». Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων του δήμου Τρίπολης ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού, κυρία Ελένη Καρούντζου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, το μεσημέρι της Τετάρτης (21/2/2024).

Από την πλευρά του, ο κ. Τζιούμης τόνισε: «Οι περυσινές αποκριάτικες εκδηλώσεις είχαν μία πολύ μεγάλη επιτυχία. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν απίστευτη. Πρώτη φορά στη ζωή μου είδα τόσο κόσμο συγκεντρωμένο στην πλατεία Άρεως.

Όλη αυτή η απίστευτη περυσινή συμμετοχή, μας υποχρεώνει φέτος να οργανώσουμε εκδηλώσεις, για ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. Οι φετινές εκδηλώσεις είναι ακριβώς στον ίδιο προϋπολογισμό με πέρυσι.

Μετά την περυσινή επιτυχία, φέτος θα κινηθούμε με επιπλέον εκδηλώσεις. Η ίδια επιτυχία κάθε εκδήλωσης αποτελεί διαφήμιση για τις επόμενες. Βλέπουμε ότι η επισκεψιμότητα αυξάνει.

Είμαστε σε μια εποχή που η καλύτερη διαφήμιση γίνεται μέσω των social media, με χιλιάδες κοινοποιήσεις και αναρτήσεις.

Καλούμε τους πάντες να συμμετάσχουν, σχολεία, καταστηματάρχες, σύλλογοι.

Ευελπιστούμε να είναι καλές οι καιρικές συνθήκες και προσκαλούμε όλους στην περιοχή μας για να διασκεδάσουμε μαζί.»

Με τη σειρά της, η Αντιδήμαρχος, Ελένη Καρούντζου, σημείωσε: «Η Τρίπολη μπαίνει στον τουριστικό χάρτη των Αποκριών. Ο Δήμος Τρίπολης θα συνεργαστεί για άλλη μια χρονιά με το Colour Day Festival, στις 17 Μαρτίου. Στις 2.00 το μεσημέρι θα ξεκινήσει το καρναβαλικό party και θα καταλήξει στην πλατεία Άρεως, όπου θα μας περιμένει ένας μεγάλος καλλιτέχνης, ο Ηλίας Βρεττός. Παρουσιαστής θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Την Παρασκευή, θα συνεργαστούμε με το Dance Point. Στις 7.00 το απόγευμα έξω από το Μαλλιαροπούλειο θέατρο, θα γίνει ένα party με χορούς.

Την Κυριακή, είναι προγραμματισμένη η καρναβαλική παρέλαση με τη συμμετοχή της εκπαίδευσης, των φορέων και των τοπικών κοινοτήτων, αλλά και τη συνεργασία του συλλόγου καφεστιατόρων.

Την Καθαρά Δευτέρα, στην Αγία Τριάδα, ο δήμος μας θα προσφέρει παραδοσιακά εδέσματα, μαζί με γλέντι και χαρταετούς σε όλους τους μικρούς μας φίλους.

Προσκαλούμε όλους να συμμετάσχουν μεμονωμένα ή σε groups.

Θεωρώ πλέον ότι η Τρίπολη θα είναι το κέντρο ενός διαφορετικού καρναβαλιού.

Ο δήμος έχει στολές που θα δώσει σε όσους θέλουν να συμμετάσχουν. Η συμμετοχή θα είναι 5 ευρώ. Μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα του δήμου μας, στο 2713600400 και 2713600407. Θα υπάρχει μία προτεραιότητα στα σχολεία μας.»

Related posts

Προσλήψεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις στο Παράλιο Άστρος

Arcadia Spot NG

Τζιούμης: «Στόχος μας η Τρίπολη να γίνει κέντρο του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Φωτογραφίας»

Arcadia Spot NG

Μεγάλη Τρίτη στην Τρίπολη: Δείτε τις εκδηλώσεις

Arcadia Spot NG

Leave a Comment