Επικαιρότητα Περιφέρεια

Λαική Συσπείρωση : Άρχισε η παρακράτηση των ΚΑΠ για τη ΣΔΙΤ για τα σκουπίδια.

Λαική Συσπείρωση : Άρχισε η παρακράτηση των ΚΑΠ για τη ΣΔΙΤ για τα σκουπίδια.

Λαική Συσπείρωση : Άρχισε η παρακράτηση των ΚΑΠ για τη ΣΔΙΤ για τα σκουπίδια.. Δεν πέρασαν δυο μήνες από τις Δημοτικές εκλογές και ήρθε ο πρώτος λογαριασμός.
Με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, μετά από πρόταση του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου παρακρατήθηκε 1.5 εκατομμύριο ευρώ από τους ΚΑΠ (Κεντρικούς Αυτοτελής Πόρους) 5 Δήμων της Πελοποννήσου, των Δήμων Άργους-Μυκηνών, Ναυπλίου, Επιδαύρου, Ελαφονήσου, Βόρειας Κυνουρίας προκειμένου να πληρωθούν οφειλές στην ΤΕΡΝΑ που προβλέπονται από τη ΣΔΙΤ.

Οι εργαζόμενοι τα πλατιά λαϊκά στρώματα δεν χρωστάνε τίποτα. Να πληρώσουν αυτοί που ευθύνονται, Κυβερνήσεις, Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές, Διαχειρίστρια Εταιρεία.

Μονόδρομος είναι ο αγώνας των εργαζόμενων, των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων για να μην περάσει η νέα φοροληστεία που έρχεται μέσα και από την αύξηση των ανταποδοτικών τελών των Δήμων, για να έχει εγγυημένη κερδοφορία ο καπιταλιστής που με τη ΣΔΙΤ παρέδωσαν την διαχείριση των απορριμμάτων στη Πελοπόννησο.

Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Μεγαλόπολης για το νομοσχέδιο των ιδιωτικών πανεπιστημίων

Arcadia Spot GZ

Λαϊκή Συσπέιρωση : Χωρίς καμιά παρέμβαση συντήρησής του το σεισμόπληκτο Γυμνάσιο – Λύκειο και ΕΠΑΛ εδώ και 16 χρόνια!

Arcadia Spot GZ

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στις 6:30 μμ στην πλατεία Πετρινού στη Τρίπολη

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment