Ελλάδα Επικαιρότητα Οικονομία

Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Κλήρωση από την ΑΑΔΕ: 1,2 Εκατ. Ευρώ για Δώδεκα Τυχερούς

ΑΑΔΕ για τις εκκρεμείς επιστροφές φόρων

Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Κλήρωση από την ΑΑΔΕ: 1,2 Εκατ. Ευρώ για Δώδεκα Τυχερούς. Δώδεκα τυχεροί θα μοιραστούν ένα έπαθλο ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ από τη μεγάλη φορολοταρία που ετοιμάζει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για τον Δεκέμβριο. Κάθε τυχερός θα λάβει 100.000 ευρώ. Η κλήρωση, γνωστή ως Χριστουγεννιάτικη υπερκλήρωση, θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν το τέλος του έτους, και θα συμμετέχουν αποδείξεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ είναι αφορολόγητο και δεν θεωρείται εισόδημα, με διαφόρετικές μικρότερες κληρώσεις για ποσά έως 1.000 ευρώ. Αποκλείονται όσοι έχουν κερδίσει 50.000 ευρώ σε μηνιαία κλήρωση.

Η συμμετοχή στην κλήρωση εξαρτάται από τις συναλλαγές με κάρτα ή άλλο ηλεκτρονικό μέσο πληρωμής, με τους λαχνούς να αυξάνονται ανάλογα με το ποσό καταναλώσεων. Υπάρχουν επίσης προσθετικοί λαχνοί για πολίτες με χαμηλό εισόδημα και για κάθε προστατευόμενο τέκνο.

Επιπλέον, πολίτες με υψηλό εισόδημα λαμβάνουν έναν λαχνό για κάθε ευρώ κατανάλωσης, χωρίς προσαυξήσεις. Η συμμετοχή αφορά φυσικά πρόσωπα άνω των 18 ετών που έχουν υποβάλει δήλωση φορολογίας εισοδήματος και πραγματοποιούν συναλλαγές με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής.

Related posts

Επιτυχής Ημερίδα της ΑΑΔΕ: Νέες Εξελίξεις στην Πλατφόρμα myDATA και Διαδικασίες ΦΠΑ

Arcadia Spot GZ

Ενημέρωση για την Υποβολή Φορολογικών Δηλώσεων 2024: Νέοι Κωδικοί και Αυτόματη Υποβολή για Απλούστευση της Διαδικασίας

Arcadia Spot GZ

Ενημερωτικά Emails για τη Διασύνδεση POS με Ταμειακές Μηχανές: Υπενθύμιση Προθεσμιών και Προστίμων από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment