Ελλάδα Επικαιρότητα

Μουσικό σχολείο Ηρακλείου χωρίς θέρμανση: Μαθητές σε κατάληψη

Αγρίνιο : Εισβολή γυναίκας σε σχολείο και επίθεση σε 15χρονη μαθήτρια

Μουσικό σχολείο Ηρακλείου χωρίς θέρμανση: Μαθητές σε κατάληψη.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του μουσικού σχολείου Ηρακλείου Κρήτης αναγκάστηκαν να προβούν σε κατάληψη, διαμαρτυρόμενοι για τις άθλιες συνθήκες στις οποίες διδάσκονται και μαθαίνουν. Το σχολείο βρίσκεται χωρίς θέρμανση, με αποτέλεσμα οι αίθουσες να είναι παγωμένες, ιδίως τις πρωινές ώρες. Οι εκπαιδευτικοί αναγκάζονται να φέρνουν σόμπες από τα σπίτια τους για να ζεσταθούν, ενώ οι μαθητές και οι μαθήτριες αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, όπως κρυολογήματα και πονοκεφάλους.

Επιπλέον, το σχολείο αντιμετωπίζει προβλήματα έλλειψης καθηγητών, με αποτέλεσμα να υπάρχουν κενά σε ορισμένα μαθήματα. Οι γονείς και οι μαθητές καταγγέλλουν την αδιαφορία των αρμόδιων φορέων για τα προβλήματα του σχολείου. Φορέων για τα προβλήματα του σχολείου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετέχουν στην κατάληψη ζητούν την άμεση επίλυση των προβλημάτων του σχολείου, όπως την αποκατάσταση της θέρμανσης, την πλήρωση των κενών σε καθηγητές και την ανακαίνιση των κτηρίων. Μουσικό σχολείο Ηρακλείου χωρίς θέρμανση

Η κατάληψη του μουσικού σχολείου Ηρακλείου είναι ένα ακόμα δείγμα της δυσαρέσκειας των μαθητών και των γονέων για την κατάσταση του δημόσιου εκπαιδευτικού συστήματος στην Ελλάδα. Οι μαθητές και οι μαθήτριες απαιτούν συνθήκες που να τους επιτρέπουν να μάθουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, χωρίς να ανησυχούν για την υγεία και την ασφάλεια τους.

Related posts

Μια προσφορά για την ημέρα των ερωτευμένων

Arcadia Spot GZ

Επίδομα θέρμανσης ρεύματος: Μόλις το 38% των αιτήσεων έχουν υποβληθεί

Arcadia Spot GZ

Ηράκλειο : Γυναίκα γέννησε μέσα σε ασεθνοφόρο

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment