Top News Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Νέα δημοτική παράταξη “Τρίπολη, ενωμένοι μπροστά” με επικεφαλή τον Γιάννη Σμυρνιώτη (pics-vid)

Σμυρνιώτης-2-1024x576

Το βράδυ της Παρασκευής 07.04.2023 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της δημοτικής παράταξης με επικεφαλή τον Γιάννη Σμυρνιώτη στο “Μεγάλο Καφενείο”.

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα από τον κόσμο που πήγε να παρακολουθήσει και να στηρίξει την νέα δημοτική παράταξη. Την παρουσίαση της διεξήγαγε η δημοσιογράφος Φαίη Πετράκη.

Τα πρόσωπα που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση

Πολλά πρόσωπα της πολιτικής και όχι μόνο παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Κάποια από αυτά ήταν: ο βουλευτής Κώστας Βλάσης, ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, οι Αρκάδες Αντιπεφιερειάρχες Μανώλης Σκαντζός και Χρήστος Λαμπρόπουλος, το μέλος της ΠΕ. ΝΔ Παναγιώτης Βαλασόπουλος, ο πρώην Υπουργός Νίκος Καλτεζιώτης, ο πρώην Δήμαρχος, Δημοσθένης Σωτηρόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου, Γιάννης Τρουπής, ο Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Βασίλης Ψυχογυιός, ο Προέδρος ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα Αρκαδίας Κώστας Μακρόπουλος, ο Πρόεδρος Νοσηλευτών Αρκαδίας Παναγιώτης Κοσκινάς, ο γενικός γραμματέας Περιφέρειας Βαγγέλης Νικήτας, η Πρόεδρος ΔΕΕΠ Βάλια Μαυραϊδοπούλου, ο Προέδρος ΟΝΝΕΔ   Μάκης Πετρόπουλος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα», Νίκος Τσιαμούλος, οι υποψήφιοι βουλευτές Κώστας Μπεντεβής και ο Απόστολος Σπυρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του ΚΤΕΛ Αρκαδίας Κώστας Μανδρώνης, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων Νικόλαος Κωστόπουλος και άλλοι.

Η ομιλία του Γιάννη Σμυρνιώτη για τη νέα δημοτική παράταξη

Φλογερή ήταν η ομιλία του Γιάννη Σμυρνιώτη και με ριπές κατά της υπάρχουσας δημοτικής αρχής όσο αφορά τα θέματα της πόλης μας. Αρχικά έκανε αναφορά στην σημερινή κατάσταση της Τρίπολης αναλύοντας πως τα έργα της τωρινής δημοτικής αρχής είναι ανεπαρκή για την εικόνα της πόλης μας. Υπογράμμισε πως η δημοτική παράταξη θα αποτελείται από πρόσωπα από διαφορετικά κομματικά υπόβαθρα αλλά θα είναι κομματικά ανεξάρτητο από τα κόμματα της Βουλής.

Με βολές προς το πρόσωπο του κ. Τζιούμη συνεχίστηκε η ομιλία του καθώς τόνισε την αναποτελεσματικότητα του ως Δήμαρχος. Αφού επισήμανε τα έργα που έχει αφήσει μισοτελειωμένα (πλατεία Αγίου Βασιλείου και όχι μόνο) είπε χαρακτηριστικά:

“Ο κ . Τζιούμης αποδεικνύεται Δήμαρχος του facebook και της εικόνας. Ζει για τα like. Καλός γιατρός, αλλά κακός Δήμαρχος.

Εμείς βάζουμε τον πήχη ψηλά για τον Δήμο μας.

Σε καμία περίπτωση δεν μηδενίζουμε το έργο του σημερινού Δημάρχου. Επικροτούμε τα θετικά. Αλλά το όποιο έργο του είναι στο πλαίσιο του αυτονόητου.”

Τέλος αναφορά έκανε στον σχεδιασμό τους για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τουριστικής ανάπτυξης ώστε να σταματήσει η Τρίπολη να είναι τόπος απλής διέλευσης και να γίνει προορισμός. Εντός των επόμενων ημερών η νέα δημοτική αρχή θα ξεκινήσει να ανακοινώνει τους υποψήφιους της.

Related posts

Το ΚΑΑ Παλλάδιον για το Φεστιβάλ Κωμωδίας

Arcadia Spot NG

Εκδήλωση της Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης

Arcadia Spot NG

Εορταστικό ωράριο καταστημάτων στην Τρίπολη

Arcadia Spot NG

Leave a Comment