Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Νίκος Τσιαμούλος με βολές κατά του Τζιούμη

Νικος-Τσιαμουλος

Ο Νίκος Τσιαμούλος με βολές κατά του Τζιούμη στη πρόσφατη συνέντευξη του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης στην εκπομπή “Επί της ουσίας”. Ακολουθούν παρακάτω τα βασικότερα σημεία της συνέντευξης του επικεφαλή Δημοτικής Παράταξης “Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα”:

Αρχικά ο κ.Τσιαμούλος ανέφερε: “Πλέον έχει ξεγυμνωθεί ο Δήμαρχος. Αν δεν υπήρχε ο covid δεν θα υπήρχαν σήμερα. Τους κάλυψε αυτή η κατάσταση. Όλα για το έργο της πλατείας Αγίου Βασιλείου τα είδαμε από το ίντερνετ, ακόμα και την μακέτα. Για να ξέρει ο κόσμος όλα τα έχουμε ψηφίσει γι αυτό το έργο”, ενώ συμπλήρωσε: “Η ζημιά που έχει γίνει στην επιχειρηματικότητα και τα ταξί είναι μεγάλη”.

Παράλληλα τόνισε: “Το έργο δεν μπλοκαρίστηκε επειδή δεν πήρε την παράταση. Το λέω για να μην πει ο Δήμαρχος, πως μπλοκάραμε το έργο. Έχουμε μια Δημοτική Αρχή που έχει χάσει την μπάλα. Τα έχει πάρει πάνω του όλα ο κ.Τζιούμης. Δεν ξέρω με ποιους μιλάει, πάντως δεν μιλάει με τους δημοτικούς του συμβούλους. Έχει χάσει την αξιοπιστία του. Δεν τον πιστεύει πια κανείς τον κ.Τζιούμη. Ένα έργο προστιθέμενης αξίας είναι το κολυμβητήριο που είναι κλειστό και διώχνουμε κόσμο. Επίσης οι φυλακές που δεν τις διεκδίκησε ο κ.Τζιούμης”.

Ακόμα ο κ.Τσιαμούλος δήλωσε: “Κατάφερε με τα ψέματα του ο κ.Τζιούμης να ανοίξει τους ασκούς του αιόλου. Πέρασαν πράγματα μέσα στη νύχτα λόγω covid. Πρέπει να ψάξουμε γιατί πολύ φοβάμαι πως θα βρούμε διάφορα “φρούτα”. Το μόνο που ενδιαφέρει τον Τζιούμη είναι να κάτσει πάλι στην καρέκλα”, ενώ πρόσθεσε: “Αυτά που ζούμε με τον κ.Τζιούμη δεν τα είχαμε ζήσει με κανέναν. Όλοι έκαναν το παιχνίδι τους αλλά ο κ.Τζιούμης το έχει τερματίσει. Να θυμάται, πως υπάρχει και η δικαιοσύνη”.

Στην συνέχεια ανέφερε: “Είναι το δίκαιο και το σωστό, το οτι δεν ψηφίστηκε το θέμα της πλατείας χτες. Το λέω γιατί θα βγει ο Δήμαρχος και θα λέει οτι δεν το θέλουμε το έργο. Αν πει κάτι τέτοιο θα είναι ένας κοινός ψεύτης”, ενώ μίλησε και για άλλα ζητήματα που συζητηθήκαν στην χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τέλος ερωτηθείς για το εάν θα είναι υποψήφιος στον πρώτο ή στον δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης, δεσμεύτηκε πως θα βρεθεί στο στούντιο του Δημοτικού Ραδιοφώνου εντός Ιουλίου για να δώσει απαντήσεις.

Related posts

Δωρεάν ψήσιμο αρνιών από το Δήμο Τρίπολης

Arcadia Spot NG

Προσλήψεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις στο Παράλιο Άστρος

Arcadia Spot NG

Τζιούμης: «Στόχος μας η Τρίπολη να γίνει κέντρο του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Φωτογραφίας»

Arcadia Spot NG

Leave a Comment