Επικαιρότητα Πολιτικά

Νίκος Τσιαμούλος : Χωρίς όραμα και αναπτυξιακό χαρακτήρα που χρειάζεται ο Δήμος μας και το φετινό Τεχνικό Πρόγραμμα

Νίκος Τσιαμούλος : Χωρίς όραμα και αναπτυξιακό χαρακτήρα που χρειάζεται ο Δήμος μας και το φετινό Τεχνικό Πρόγραμμα. Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή “Επί της ουσίας” μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα” κ. Νίκος Τσιαμούλος.

Αρχικά μίλησε για το Οικονομικό Επιμελητήριο και τις δικές του υποψηφιότητες του. “Με τίμησαν ακι στις δύο κάλπες οι συνάδελφοι οικονομολόγοι”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στην συνέχεια ο κ.Τσιαμούλος μιλώντας για τα όσα συζητήθηκαν στην χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανέφέρθηκε στο αρδευτικό της Τάκα. “Μιλάμε για ένα έργο ετών και μελέτες επι μελετών. Μακάρι να γίνουν όλα αυτά που μας μετέφερε ο Δήμαρχος από τον υπουργό”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Τρίπολης είπε: “Δυστυχώς και αυτό το τεχνικό πρόγραμμα είναι φτωχό. Δεν μας δείχνει ένα όραμα. Το ψηφίσαμε για να μην δημιουργήσουμε πρόβλημα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Η πόλη μας μέρα με την μέρα ερημώνει. Δεν υπάρχουν κίνητρα για να γυρίσουν πίσω νέοι άνθρωποι”, ενώ πρόσθεσε: “Πρέπει να αλλάξει ο σχεδιασμός και να φύγουμε από τα τετριμμένα τόσων ετών”.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη ΕΔΩ

Related posts

Νίκος Τσιαμούλος – Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά

ArcadiaSpot Team

Ευχές του Νίκου Τσιαμούλου για τη Νέα Σχολική Χρονιά

Arcadia Spot KP

Ν.Τσιαμούλος: “Η Δημοτική Αρχή απέρχεται αφήνοντας αρνητικό πρόσημο για τον τόπο”

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment