Top News Αστυνομικά Επικαιρότητα

Νεκρός ο δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης μετά από φωτιά στο διαμέρισμά του

φωτό

Νεκρός ο δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του.

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα Κυριακή 13/08/2023 το πρωί στην πλατεία Αττικής, έπειτα από φωτιά σε διαμέρισμα από την οποία έχασε τη ζωή του ο δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης.

Ο Αντώνης Χρυσουλάκης κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα “Παραπολιτικά”. Περίπου δύο ώρες πριν τον αδόκητο θάνατό του, ο Αντώνης Χρυσουλάκης είχε δώσει το τελευταίο του ρεπορτάζ, κατά τραγική σύμπτωση για μια άλλη φωτιά σε εγκαταλειμμένο κτίριο στην Αθήνα.

Η φωτιά φαίνεται πως προκλήθηκε στην κουζίνα του διαμερίσματος και συγκεκριμένα από μαγειρικό σκεύος στην ηλεκτρική κουζίνα, όπου ήταν ανοιχτό το μάτι.

Ο άτυχος δημοσιογράφος βρέθηκε πεσμένος πίσω από την είσοδο του διαμερίσματος, χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ είχε ήδη κληθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Είχε κάποια εγκαύματα, όχι όμως σοβαρά, ενώ πιθανολογείται ότι έχασε τις αισθήσεις του από τον καπνό και δεν πρόλαβε να βγει από το διαμέρισμα.

Η σορός του δημοσιογράφου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο “Γεώργιος Γεννηματάς”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι συνθήκες του τραγικού περιστατικού διερευνώνται από την Πυροσβεστική.

Related posts

Πώς να βάψετε εύκολα κόκκινα αυγά

Arcadia Spot NG

Σύλληψη 48χρονου για ανθρωποκτονία

Arcadia Spot NG

ΑΡΚΑΔΙΑ: Σύλληψη 2 ατόμων για ναρκωτικά

Arcadia Spot NG

Leave a Comment