Αθλητικά Διεθνή Επικαιρότητα

Συμφωνία Νεϊμάρ με Αλ Χιλάλ : Προορισμός Σαουδική Αραβία

Bra-Cos_(1)

Συμφωνία Νεϊμάρ με Αλ Χιλάλ : Προορισμός Σαουδική Αραβία με 160 εκατομμύρια ευρώ

Η γαλλική εφημερίδα L’Equipe αποκαλύπτει ότι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, Νεϊμάρ, έχει συμφωνήσει με την Αλ Χιλάλ. Η συμφωνία περιλαμβάνει ένα διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές ύψους 160 εκατομμυρίων ευρώ.

Εδώ και καιρό ήταν γνωστό ότι ο Νεϊμάρ και η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκονταν σε διαδικασία χωρισμού μετά από έξι χρόνια συνεργασίας. Παρότι για λίγο φαινόταν ότι ο παίκτης θα επέστρεφε στη Μπαρτσελόνα, φαίνεται ότι τελικά επιλέγει να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Χιλάλ.

Σύμφωνα με την L’Equipe, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει να υπογράψει διετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει συνολικά 160 εκατομμύρια ευρώ. Απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής, για την οποία οι δύο ομάδες διαπραγματεύονται το ποσό αποζημίωσης. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν περίπου 90 εκατομμύρια ευρώ ως το κόστος μεταγραφής του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Η L’Equipe υποστηρίζει ότι η συμφωνία είναι αναμενόμενη και ότι ο Νεϊμάρ ετοιμάζεται να ξεκινήσει το νέο του ταξίδι στη Σαουδική Αραβία, ολοκληρώνοντας ένα μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Related posts

Πλήρωσε τα λάθη του ο Αστέρας… Έχασε 4-2 από την ΑΕΚ

ArcadiaSpot Team

Ο Λευτέρης Λύρατζης στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

Arcadia Spot GZ

Στο ρόστερ της Δημητσάνας ο Δημήτρης Παπαδάτος

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment